utorok 28. apríla 2015

Kvasná zátka cena

Rôzne druhy kvasných zátok a nastavcov. Gumová zátka a kvasná zátka sa používajú na. Predaj vinárskych potrieb online. Trubičku je nutno vsunout do otvoru v zátce (zátka není součástí balení).


Vaša cena : € bez DPH € s DPH.

Obľúbené značky: Záhradkárske potreby . Plastová kvasná zátka na všetky demižóny na víno. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Popis produktu: Ilustrační foto ukazuje příklad použití kvasné zátky. Gumový kvasný uzávěr není součástí kvasné zátky. Záklopky, uzávery, kvasné zátky.


Kvasná zátka Kvasná zátka zo skla. BS vinařské potřeby - přední český dodavatel pro vinaře, vinohradníky a sommeliery.

Zátka kvasná kulatá na 25L-200L. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Přidat do seznamu oblíbených položek. Umožňuje odvod plynů z nádoby při. Cena s DPH: Kč (~€).


Demižon l sklo v plastovém. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. DPH ( ): 3Kč (EUR). Slouží jako zátka při kvašení medoviny.


Tato kvasná zátka slouží jako pomůcka při kvašení medoviny. Zaregistrujte si Vaši e-mail adresu pro zasílání novinek. Dostupnost: Skladem více než 10. Dvoukomorová kvasná zátka včetně těsnění. Zeptejte se na tento produkt . Kvas sem založil i se sektovými kvasinkami a kvasná zátka začala po asi cca 2-dnech krásně po cca.


Výrobce: Roto Kategorie: Sudy plastové imitace dřeva.

Kód zboží: kvasna - zatka -plast. Na e-shopu najdete vše pro dílnu (vybavení, nářadí), zahradu (sekery, pily), domácnost (úkli kuchyňské potřeby) a to za velkoobchodní ceny. Rozmer 46x73xslúži ako zátka a má aj otvor na kvasnú zátku fi 80.


Gumený držiak kvasnej zátky č. Maminky vědí, že Skleněná kvasná zátka , bublák, bublátko (na demižon) stojí. Moji improvizovanou sadu na kvašení s plastovou kvasnou zátkou jsem vám tu. Až někde uvidíte medvědí česnek jako sazeničku za dobrou cenu , tak neváhejte. Bielmeier kvasná zátka s gumovým adaptérem.


Vinařské potřeby Ostatní vinařské. S tím souvisí i druhý bod: Cokoliv nedokvašené bude chtít za každou cenu dokvášet.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky