streda 6. mája 2015

Objimka na ruru

Obrázok, Kód tovaru, Názov, DMOC. Upevňovacia objímka pre potravinárske rúry. Roofart ZINC objímka zvodovej rúry úzka. Vaše hodnotenie: Dodanie do dní Doprava . OBJÍMKA NA RÚRY S KOTVIACIM PRVKOM - POZINKOVANÁ symbol názov - rozmer - popis.


Chcete mať vašu rúru stále čistú bez pripálenej špiny?

V této kategorii je nejjednodušší plastová příchytka, objímka dvoušroubková i jednošroubková, objímka na potrubí,kabelové příchytky, plechové objímky , . Objímka klzná jednošroubová M8. Dostupnosť: Zadaná pri variantách. DPH: € cena s DPH: €. Oceľové kovové dvojdielne objímky s gumou SBOG sú vhodné pre veľmi pevné a spoľahlivé pripevnenie kruhových vzduchovodov k nosným konštrukciám. Rychloupínací mechanismus umožňuje provést snadnou a rychlou montáž.


Hlavná stránka Závesná technika Objimky. Chcete získať ďalšie informácie o cenách alebo chcete priamo objednávať?

Je to možné, ak sa spojíte s predajcom vo vašej oblasti. Zobrazené produkty sú výberom na základe najčastejšieho dopytu zo strany profesionálov. Pre plnú ponuku v danej kategórii, alebo ďalšie informácie nás . Koncová objímka u systému nad 145°C je charakteristická tým, že musí trvalo.


Môže byť v prevedení s privarením na teplonosnú rúru , alebo v prevedení s . PVC-U NIBCO, CPVC NIBCO, obehové a cirkulačné čerpadlá, medené rúry , SUPERSAN, FRIGOTEC, medené tvarovky, mosadzné tvarovky, radiátory, lisovaná . Chladové púzdro preklopiť na rúru , odstrániť fóliu na samolepiacich pásikoch a dlhšie zatlačiť. Podsedlová objímka Ergotec Ø3mm,zelená, hliník, rychloupínák. Podselová objímka s uchytením pre nosič, 38. Navrtávacia objímka 1x 2. Katalógové číslo výrobcu:ISMAD67MS . Tŕň objímky plastovej odkvapovej rúry je určený pre jednoduché prichytenie objímky zvodu na stenu objektu.


Potrubná objímka na studené rúry K. Farba svetla (teplota chromatickosti): teplá . Predám nerezový dymovod - rúru DN 2motočné koleno 0-90°- posledný ks - € objímka - posledný ks - € Zašlem na dobierku. Umiestňuje sa tak, aby bola zvodová rúra ktorá je v nej uchytená vzdialená od . Katalogovy list produktu Bosch Kopírovacia objímka. K objímke je vždy nutné objednať tŕň, ktorý je .

Geberit Isol prírezy pre rúry. Silent-dbobjímka s izolačnou vložkou. Farebná vložka svetelného ukazovateľa sporáka.


StriebornáKaždý zvod je potreba k múru spoľahlivým spôsobom ukotviť. Vhodnosť pre oceľovú rúru (v palcoch). Termín dodania: Podľa kapacít.


Spôsob platby: V hotovosti pri odbere tovaru . Nepoužitý tovar, Opravná objímka na rúru 2″. Spodný diel odpadovej rúry BUTK. Plastová objímka držiaka nastaviteľná. V ponuke máme kanalizačné rúry , vodovodné tvarovky, izolácie, montážny materiál, ventily,.


Objmka odkvapové rúry prichytáva zvodovou rúru k stene objektu každé metre a pritom jej dovoľuje dilatovať. Materiál je koextrudovaný PVC s vrchnou . Oporné objímky je nutné použiť len ak je hrúbka steny rúry menšia ako mm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky