streda 9. septembra 2015

Montáž wc návod

Montáž nové toalety sice vypadá na první pohled složitě, ale ve. Některé výrobky obsahují poměrně názorný návod , využít můžete i letáky s . V našem video návodu z projektové dílny HORNBACH vám ukážeme, jak demontovat stojící WC a jaké pomůcky budete potřebovat pro montáž nové WC mísy. V tomto návodu vám ukážeme krok po kroku, jak na to.


WC sedátka se samozřejmě můžou lišit a stejně tak i jejich montáž.

Nabízíme několik ra které montáž ještě víc usnadní. Usadíme WC mísu na ústí odpadu v plánované poloze a lehkým poklepem na vrut v . Kutilské návody Výměny a opravy Výměna a instalace záchodu ( WC ). Přesto je však dobré vědět, jak takové WC vyměnit. Geberit Kombifix montážní návod. UCOiCM76eAIOAdyPDoWSVrAg Mrkněte na web a. Interaktivní montážní návod jak připevnit závěsný klozet.


Zavěšené WC s podomítkovou konstrukcí je pohodlné na úkli nádržka nehyzdí.

Pro montáž do bytového jádra je nutné přikoupit rozpěru pro montáž do . ECLAIR, ECLAIR B, ECLAIR TC. Návod na montáž , obsluhu a údržbu. Koncept ekotech – návod na montáž , obsluhu a údržbu. Kategorie: Pokyny pro montáž.


Naneste mazivo na 110mm připojovací hrdlo, aby do něj bylo možné snadno zapojit odpadní koleno. V případě, že je zapotřebí. Před instalací si pozorně přečtěte montážní návod.


Tento návod k použití obsahuje důležité informace k výrobku resp. WC prvek Viega Eco Plus je určen pro montáž na zděné stěnové kon- strukce a rámové . Nasaďte je do pro ně určených otvorů. Jak je popsáno v montážním návodu , navlékněte poté těsnění nebo podložky na závitové tyče, ty pak prostrčte skrz otvory . NÁVOD NA MONTÁŽ WC KOMPAKTU.


Ručně odmontujte tlačítko vypouštěcího ventilu a sundejte kryt nádržky (obr. 1). Nastavte vzdálenost kotevních úchytů od zdi. Závitové tyče zkráťte dle kotevních úchytů.

Vybrání na úchytech nastavte vždy směrem nahoru. Koło Technic GT szerelőkeret fali WC -khez. Při vkládání podložky, se washer, make sure to ujistěte, že matice je zcela completely . Nova Pro WC mísa oválná, odpad vodorovný, s hlubokým splachováním. Pozorně pročtěte montážní návod a uchovejte ho. Hje vzdálenost mezi úrovní podlahy a osou šroubů k uchycení závěsného WC.


Jestli je v sadě štítek (G) maskující klíčovou dírku (I), nebo WC klička, . Standardně je WC kombi Lyra Plus dodáváno s bočním napouštěním vody do splachovací nádrže. Před vlastní montáží opatrně vyjmeme jednotlivé díly kování z přepravní krabice. Montážní návod - Element 9N (výška 9a 8mm). V nabídce máme také komplet, či sada pro závěsné wc.


Dobrý den, dnes jsm zakoupil vámi vyráběný ventil, k němuž je přiložen obrázkový návod , který je bohužel bez komentáře laikovi naprosto . Nechybí umyvadla, sanitární keramika ( wc , bidety a keramická umyvadla), koupelnový nábytek, vodovodní baterie a široká škála koupelnových doplňků. CZ - POKYNY PRO SPRÁVNOU MONTÁŽ WC SEDÁTEK A RADY PRO ČIŠTĚNÍ.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky