piatok 27. novembra 2015

Farebne radiatory

WC s vôňou mandlí, ktorý odstráni aj najodolnejšie vápenaté usadeniny a baktérie, a to aj pod okrajom. Inovovaný WC GEL se vyznačuje silnou gelovou konzistencí. Odstraňuje rez a vodní kámen a mýdlové usazeniny.


Umyté povrchy zůstávají čisté a. Dezinfekční gel do držáku na toaletě. Při spláchnutí uvolní antibakteriální látky a.

Praktický a oblíbený gel k plnění závěsných košíčků uvnitř toaletních mís, který provoní, vyčistí a zanechá na toaletě svěží vůni. Gelový čistič WC, dřezů, van a umyvadel. Unique bioacid formula works to removes mineral build up . Bioacidic toilet and urinal cleaner. Postará se o hygienickou svěžest při každém spláchnutí. Nový a ještě účinnější gel, který vaši toaletu zbaví všech škodlivin, bakterií i . Bio náplň do závěsných košíčků a nádobek pro toaletní mísy.


Tekutý gel pro doplnění WC závěsu určený pro dezinfekci a ochranu WC.

Při každém spláchnutí hygienicky čistí, dokáže předcházet usazování vodního kamene a dodá . Bref wc gel 360ml fresh ocean. Prevonia a zanechá na toalete sviežu vôňu mora. Pravidelne po spláchnutí odstraňuje vodný kameň.


Návod na použitie: Fľašu otočiť hore . Provoní , vyčistí a zanechá lesk. WC gel s antibakteriální přísadou a příjemnou vůní orchideje dokonale dezinfikuje, čistí a voní. K výrobku je přibalen košíček pro zavěšení do wc mísy. WC čistič s obsahem kyseliny a svěží parfemací. WC Gel ARLI CLEAN, 7ml.


WC , sanitární techniky, výborně odstraňuje vodní kámen a vápenaté usazeniny, ničí bakterie, je fialově obarvován a parfemován svěží . Rychlá navigace: Pulier WC gel. Díky zásobníku je snadno doplňovatelný bez jakéhokoli doteku. PULIRAPID WC GEL 7ml od PULIRAPID z kategorie Čisticí prostředky (čisticí prostředky na WC) koupíte v e-shopu Drogerie.


Líbí se mi, že jsou WC bloky v několika . WC gel is a powerful and fast descaler which leaves a menthol scent after cleaning. Thanks to its special formulation it is able to dissolve persistent deposits .

Wectol čistí, myje a odstraňuje nánosy vodního kamene a rzi z keramických podkladů – klozetových mís, umyvadel, van, sprchových koutů, obkladů, podlah . Ultra gentle cleansing base with excellent wetting power and detergents. This product cleans and descale toile t bowls. Identifikátor výrobku: Prix WC gel oceán fresh. Bělící WC gel BREF 10xEff Max White 7ml.


WC gel Polar aqua 3vsvěže voní - čistí a preventivně působí proti usazování vodního kamene. FROSCH EKO WC gel Malina 7ml. Ekologický WC gel Frosch EKO s vůní malin.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky