štvrtok 21. januára 2016

Závesné biokrby

Toaletní a sprchové křeslo - Etac CLEAN. U této WC židle švédského výrobce vždy účtujeme i dopravné a balné, není v ceně. Sprchové křesla je také možno používat pro sprchování. Zdravotní pomůcky - wc kreslo gramofon, inzerce.


Mechanický invalidní vozík (do 1kg) Chodítko čtyrbodové pevné Sprchová sedačka Křeslo klozetové ( WC ), kovové Lůžko el.

Návrhy a realizace interiérů, vybavení kanceláří, skladů a dílen. Nepojízdné toaletní křeslo je část řady kompenzačních pomůcek pro tělesně. Po odobratí toaletnej nádoby je možné s vozíkom nacúvať nad bežné WC. Kreslo je vybavené kolieskami o priemere 1cm. Zadný pár koliesok je aretovaný . Pojízdné toaletní křeslo s čtyřmi kolečky.


Křesla jsou vybavena hygienickým prkénkem a plastovou nádobou s víkem pro mobilní použití. Mohou být pevná nebo pojízdná.

Chcete-li využívat křeslo také . Při zájmu o zapůjčení kompenzační pomůcky domů kontaktujte vedoucí zdravotní služby. Bližší informace o ceníku kompenzačních pomůcek naleznete ve . Náhradná pomôcka pre drevené WC kreslo KTD99. Jsou pevné nebo výškově nastavitelné, mají pevné nebo . Lze použít jako toaletní křeslo. Křeslo toaletní pojízdné Admirál, odlehčená konstrukce.


Křeslo WC , výškově stavitelné nebo pevná výška. Nástavec na WC mísu s poklopem a ochranou proti úniku obsahu. Opěrný rám k WC - pro bezpečnější usedání a . Jaroslav Černý - firma LOGIC nabízí osobám se sníženou pohyblivostí toaletní křesla , která slouží k vykonávání tělesných potřeb mimo prostor WC. Kontraindikace Sklopná madla Měkčené područky Snadno vyjímatelná plastová nádoba s víkem Měkké polstrování Technické údaje Šířka sedadla: cm . Svoje využitie nachádza hlavne tam, kde pacient vzhľadom k svojmu zdravotné mu stavu nie je schopný používať štandardnú WC misu. Křeslo ( wc toaletní) klozetové nastavitelné - č. Prodáme toto křeslo viz foto, uplně nové - nepoužívané.


Osobní odběr Praha - Zahradní.

Je vyroben z velmi odolného materiálu. HDPE), acidorezistentní, snadno omyvatelný a dezinfikovatelný. Sedačku na vanu a do vany, sedačku pod sprchu nebo sprchovou židli, nástavce na WC nebo klozetová křesla předepisuje smluvní lékař odbornosti geriatrie, . Zaměstnanec pomáhá klientovi na WC křeslo , zaměstnanec pomáhá klientovi z WC křesla , zaměstnanec sleduje a provádí hygienu WC křesla ), 2- . Nutné jsou účelné úpravy koupelny a WC. Disponuje dvojdílným sedákem, odklopitelnými loketními opěrkami a výbornou manipulovatelností - křeslo lze například nacouvat nad běžné WC. Antidekubitní nafukovací sedák na WC křeslo nebo vozík.


Celoplastové toaletní křeslo , vhodné též jako sprchovací. Pomoc při přesunu na lůžko nebo vozík ( křeslo, WC křeslo ) a zpět.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky