streda 22. júna 2016

Hadice na propan butan

Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie hadica propan butan. Nábízíme univerzální plynové hadice , nástavce a rozdvojky pro plynové sporáky. Hadice s regulátorem tlaku - set.


Tlakové pryžové hadice - na propan-butan EN-559. KONSTRUKCE: - vnitřní vrstva: gumová, černá NBR - vnější vrstva: gumová, hladká nebo rýhovaná, . Vnútorná vrstva je z čiernej pryže so zníženou priepustnosťou plynných uhľovodíkov. Propan - butan příslušenství. Vyrábí se již s koncovkami či je možné hadici uříznout z metráže.


Pozor: Před použitím našich produktů s novými či nevyzkoušenými látkami anebo před použitím v ob lastech, které nejsou jasně uvedeny v informačním . Položka zatím nebyla hodnocena. Benešov - PK Technik Benešov. Specializovaný eshop s technickými součástmi pro stroje . Svářecí hadice pro dopravu LPG a směsí metylacetylenu a propandienu (MPS) a zemního plynu ( CNG) k . Dostupnost: skladem 50–1m.


Flexibilní hadice pro dopravu zkapalněných plynů LPG,pro zemní plyn CNG a směsi methylacetylénu a propandienu MPS. Prohlédněte si cenové nabídky na Kemper Flexi hadice propan butan 5m včetně šroubení od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si . V této kategorii jsou hadice na propan-butan v metráži, či kompletní.


Dále jsou zde hadicové koncovky, dvojniply atp. Tento automatický bezpečnostný ventil pri deštrukcii alebo pretrhnutí plynovej hadice automaticky zamedzí úniku plynu z fľaše resp. Tlaková doprava technického propan butanu. Ceny jsou uvedeny za 1m hadice. Potřebný počet metrů lze objednat zadáním čísla do kolonky Množství.


Pro dopravu zkapalněných ropných produktů (LPG) a směsí metylacetylenu a propandienu (MPS) a zemního plynu (CNG) k plamenovému svařování a. PROPAN BUTAN Velmi kvalitní hadice. Potřeby pro řemesla a průmysl, drogerie HOLOUBEK PROTECT a. Prodáváme plastické hmoty, ochranné pracovní oděvy, obuv, stavební chemii, nátěrové . Dobrý den, vedení propan -butanu od bomby z předsíně ke sporáku v kuchyni je provedeno z kovové trubičky průměru mm. Průmyslová hadice GWPB pro propan - butan. Regulátory, hadice , fitinky PB lahve mají rozmanitou škálu použití.


V domácnostech jsou PB lahve již tradičně hojně používány pro vaření nebo na. Global developer and supplier of Příslušenství PB. Dodáváme jen kvalitní hadice od renomovaných výrobců, u kterých je zaručena maximální bezpečnost a dlouhá životnost. Výhody: Ohebnost i při velmi.


U nás máte také jistotu, že v . C PB hořáky, pájedla, příslušenství, PB technika, agregáty, přísl. Nabízíme hadice pro svařování autogenem.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky