utorok 2. augusta 2016

Perlátor

Hadice na horkou vodu a chladící kapaliny - silikonové tvarovky. Velkoobchod a maloobchod-široký sortiment zboží a jeho montáže v oblasti vody , topení, solárních systémů, koupelen, obkladů a dlažeb. FRABOPRESS lisovací měděné tvarovky. Prohlášení o trvanlivosti po. Kroužek pro vodu ,topení a plyn STANDARD pozn.


Základní plastové trubky a tvarovky.

Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Pro gravitační kanalizaci se někdy používají hrdlové trouby zahraniční výroby, které jsou z nerezové oceli nebo pozinkované a uvnitř ještě chráněny . Nabízíme PPR tvarovky v různých rozměrech pro pohodlnou instalaci. V nabídce také PPR trubky na vodu. PPR plastové tvarovky na vodu. Potrubí a tvarovky pro rozvody pitné, teplé nebo studené vody , podlahového vytápění.


Nabídka PPR tvarovek závitových pro spojování s trubkami pomocí svařování. Systém je vhodný pro rozvody vody , vzduchu a topení.

Profipress s SC-Contur - lisovací tvarovky oblast použití: -pitná voda , dešťová voda , topení, dopojení topných těles, požární vodovody, požární trysky. IVAR CS : komponenty pro vodu , vytápění a plyn. Jeho chemické a fyzikální vlastnosti jsou vhodné pro pitnou vodu a v. Svěrné tvarovky mosazné - na potrubí PE. Na plastové výrobky systému trubek.


Měděné topenářské lisovací tvarovky na vodu Evropská Unie. Naše plnostěnné potrubí PE 1splňuje. Ceník - PE1potrubí - voda. Lisovací tvarovky na vodu a topení.


Kombinované tvarovky , Systém Ekoplastik - voda a topení, Produkty, Wavin Ekoplastik. Celoplastové PPR tvarovky pro rychlou a jednoduchou montáž spolehlivého rozvodu vody či vytápění. S dlouholetými zkušenostmi se můžeme pyšnit skutečně širokým portfoliem výrobků opravdu vysoké kvality. Jsme výrobcem potrubních systémů, které vyrábíme . Používa sa na uzatváranie koncov potrubí z PE.


Odkryté vyhrievacie vinutie zabezpečuje optimálny rozvod tepla v zváracej zóne. FASER a tvarovky k nim, se 4x menší roztažnosti, než klasické PPR trubky. Rodinné a bytové domy, průmyslové, kulturní a sportovní stavby, nemocnice, hotely.

Ptáte se, co mají zmíněné stavby společného? Potrubí z plastů na vodu , topení, plyn: PPR - trubky, tvarovky ;. PE - trubky na plyn, vodu ;. Rychlospojky plastové na PE voda ;. Tvarovky mosazné na plyn, vodu ;. Použitie ventilu je pre vodu , vzduch a neutrálne plyny a minerálne oleje. Telo ventilu je vyrobené z . Přírubové koleno 90° s patkou a hrdlem pro PVC potrubí, DN 8 16.


Sortiment materiálu pro pitnou vodu. Provozní teplota Tmax 1°C. Kompletní sortiment svěrných spojek na vodu a plyn.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky