utorok 31. januára 2017

Prenajom mobilnych wc

Organizujete kultúrnu alebo športovú akciu a neviete koľko wc kabín budete potrebovať? Pomôžeme vám – zadajte údaje a vypočítajte si to. Využite prenájom mobilných WC na športové a kultúrne podujatia.


Tradične efektívne mobilné WC s ešte väčšou kapacitou ako jeho predchodca. Mobilné wc , Mobilné oplotenie, mobilné toalety, párty stany.

Celkovo pevnejšie a odolnejšie, jednoducho sa čistí. Prenájom mobilných toaliet, predaj a prenájom mobilných oplotení. WC na detské ihriská, ako dámske toalety, luxusnejšie eventy . Krátkodobý aj dlhodobý prenájom ekologických mobilných toaliet na vaše jednorazové i dlhodobé akcie. Mal som prenajaté mobilné WC od firmy Dixi a platil som cca Eur mesačne, v cene bol dovoz, dvojtýždenné čistenie, dokladanie . Mobilná toaleta, ktorá spĺňa najvyššie požiadavky hygieny a konfortu.


Po tejto akcii som začal s dlhodobým prenájmom a servisom mobilných WC na. Prenájom , servis a predaj ekologických mobilných toaliet, mobilného oplotenia a.

Prenájom jednej alebo viacerých kusov toaliet je možný počas celého roka na . Prenájom a servis mobilných WC pre stavby a kultúrne podujatia. Vhodné pre festivaly, výstavy, parkoviská, stavby a . Sme schopní kompletne zabezpečiť požiadavky stavebných firiem ako aj organizátorov kultúrnych a športových podujatí, hudobných festivalov, či súkromných . V lokalite Spišská Belá, okres Kežmarok bolo nájdených príliš málo výsledkov, takže sme rozšírili prehľadávanú oblasť o 500km. Zabezpečíme kompletný transport kam si len poviete. V lokalite Liptovský Mikuláš, okres Liptovský Mikuláš bolo nájdených príliš málo výsledkov, takže sme rozšírili prehľadávanú oblasť o 500km.


Predmet: prenájom mobilných WC. Dodávateľ: Štefan Vrábel - ŽUMPÁR PIŠTA, Senec. Predaj a servis elektrospotrebičov.


Vyhlasovateľ tendra Železničná spoločnosť Slovensko, a. Objednávame u Vás prenájom chemického mobilného WC v počte ks. Dohodnutá cena za kus podľa cenovej ponuky zo dňa 5. Produktová rada mobilných toaliet JOHNNY FAMILY sa dočkala videoprezentácie. Pozrite sa, čo na vás čaká v jednotlivých mobilných WC , pre koho sú určené alebo . Keď musíš, tak musíš – prenájom TOI TOI búdky.


MOBILNE WC JOHNNY: Prenajom , dopravu na miesto urcenia, instalaciu;.

Popis: - prenájom , dovoz a odvoz ks mobilných WC , pravidelný servis Lokalita : - okres Zvolen Termín: - od 6. WC : vyčerpanie, vyčistenie, odvoz a . Námestie Svätej Trojicealuh. Banka: ČSOB banka Bratislava. Pre túto stánku nie sú k dispozícii žiadne informácie. Blatná na Ostrove, neďaleko miest Bratislava a Dunajská Streda.


Hlavným profilom spoločnosti je predaj, prenájom , dovoz a . Telekomunikačné služby Čipovanie psov . V blízkej dobe zaradíme do ponuky širokú škálu mobilných oplotení, zábran a vstupných koridorov, aby sme mohli komplexnejšie zabezpečiť. Dopytujeostatné Popis: - dopytujem prenájom mobilných WC Počet: - mobilné WC, ks - mobilné umývadlo, ks Lokalita: - Nitra - Drážovce . Ponúkame na prenájom luxusné mobilné WC s príslušenstvom. Mobilné toalety - prenájom v katalógu firiem pre mamičky rozdelený do sekcií salóny krásy,.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky