utorok 7. februára 2017

Okenna prechodka

F prechodka - okenná HQ (2x F zdierka, dĺžka 29cm) Kabel okenní F konektory Okenní průchodka, přechodka pro koaxiální kabel. Odstranní nutnost provrtání . Poslúži na jednoduché pretiahnutie . Spojka F-F, okenná prechodka ultra tenká HQ, 30cm. Kvalitná a ultra tenká prechodka s konektormi typu F na oboch. Skladové číslo: S0Dostupnosť: .

Vybrané vlastnosti: Ultra tenký, plochý signálový kábel s hrúbkou . Používa sa na prechod plastovými oknami. MHz, F- konektory, ohmov, samolepka, dĺžka cm. Koaxiální průchodka přes plastové okno.


Prezri si u nás okenna prechodka a porovnaj ceny v 10. Ide o praktickú metódu vedenia kabeláže, ktorá je rýchla a . Okenná priechodka , prechodka pre koaxiálny kábel. Okenna prechodka sluzi k prenosu TV signalu cez koaxial stenou, bez nutnosti vrtania.

Ako vzor riešenia mi poslúžila „ okenná priechodka pre koaxiálny kábel“ pre DVB- T alebo satelitný TV signál, ktorú bežne dostaneme kúpiť. F-spojka pre okenný prechod bez nutnosti vŕtania dier. Predpokladané dodanie: štvrtok 15.


MHz - F- konektory, Ω, samolepka - používa sa na prechod plastovými oknami - ohybná. OBJEDNÁVKY JSOU POZASTAVENÉ Z DŮVODU ÚDRŽBY. Zaujimali by ma impedancne a utlmove pomery okennej prechodky pre koaxialny kabel.


Bezplatná inzercia, okenna prechodka predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Opýtaj sa viac o tomto tovare. F- prechodka okenná pre koaxiálny kábel. Pozor: Posledné kusy na sklade!


AERECO – produktový katalóg. E-TFR Okenná teleskopická prechodka. Kábel okenná prechodka Zväčšiť . Vhodný na prechod koaxiálneho kábla cez okno do interiéru bez vŕtania . Koaxialna prechodka určená pre montáž anténneho pripojenia bez nutnosti.


Vítejte na našem e-shopu plném zajímavého sortimentu a nejlepších cen. Porovnanie cien výrobkov v eshopoch, vyberte si najlacnejšie produkty v .

Povrchová úprava do vonkajšieho prostredia, priemer 8mm. Vďaka použitou tohoto plochého káblu môžete prechodku zavrieť do okna. Tak možná ještě do starších oken budiš,ale do dnešních plastových které nemají skoro žádné místo mezi -bych to viděl zle.


Při častém otevírání a zavírání okna . Elektronické a elektro súčiastky pre každého! Súčiastky za najnižšie ceny! Redukce Ena E14Redukce Ena E14dvzredukce.


F - konektory, Ohmů, samolepka.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky