pondelok 15. mája 2017

Novodurove odpadove rury

Na vybudovanie kanalizačných a odpadových sietí. Vhodné aj na odvetrávanie objektov. Sortiment potrubia na odvod vody - kanalizačné rúry , odpadové potrubie, tvarovky a. Ponúkame kanalizačné systémy ako aj odvodňovanie a presvetlovacie systémy , plastové zatrávnovacie tvárnice,. Kanalizačné rúry sú určené na odvádzanie odpadových vôd z občianskych a priemyslových objektov. Rúry a tvarovky sa spájajú hrdlovým násuvným spojom s. PVC odpadové (odvetrávacie) rúry Rúry sú vyrobené z nemäkčeného PVC bledosivej farby.


Slúžia na rozvody odpadovej vody vo vnútri budov a na vytvorenie . V rodinných domoch sa používajú dimenzie rúr DN 11 DN 1a DN 160. Na odpadové potrubia vnútri domu sa nehodia, pretože pri . Výsledkom sú kanalizačné trubky a tvarovky s dokonalou hladkou vnútornou . Kompletná ponuka vnútorných odpadových rúr a tvaroviek spájané pomocou gumičky pre jednoduchú montáž. HT Rúry , HT kolená, HT odbočky, HT redukcie,. Predaj čerpadla,radiátory,ohrievače vody. PVC kanalizačné rúry (na vonkajšiu kanalizáciu).


HT rúry (vnútornú kanalizáciu). Novodurové rúry na vnútornú kanalizáciu. Hladké kanalizačné rúry sú vyrábané z PVC-U v dvoch prevedeniach: . Máme široký výber na Kanalizačné systémy, PVC systém od výrobcu: PEŠTAN.


KG- rúry nákup a rezervácia v OBI. Dodávame PE potrubia, rúry , poklopy, tvarovky,vodovodný systém, čistiarne odpadových vôd. Cenník PVC ODPADOVÝ SYSTÉM, HT SYSTÉM. REHAU vysokozaťažiteľné kanalizačné rúry na splaškovú a dažďovú vodu.


Mazivo montážne mazivo pre vnútornú kanalizáciu, nezávadné pre pitnú . Gravitacný kanalizacný systém rúr a tvaroviek KG PVC-U je urcený na transport. Kanalizacné rúry a tvarovky KG PVC-U sú odolné voči mikroorganizmom . Wavin Slovakia je součástí skupiny Wavin - předního světového poskytovatele plastových potrubních systémů pro obytné, nebytové a stavební projekty. Materiál rúr a tvaroviek je zložený z polyvinylchloridu (PVC-U, tvrdé PVC) a ďalej farbív. V ponuke máme kanalizačné rúry , vodovodné tvarovky, izolácie, montážny materiál, ventily, kúpeľňové telesá a iné.


Výrobca plastových rúr pre stavebné a priemyselné aplikácie. Pipelife HT odpadová rúra DN7 dĺžka 150mm. Rúry sa spájajú zasunutím do hrdla pomocou tesniaceho krúžku. Ostrý koniec rúry sa potrie mazadlom MGN. My sme ich tam totiz dali a teraz nevieme ci sme neurobili velku chybu.


Rúrka na lepenie pre tlakové odpadové potrubie. SN PVC HLADKé RúRY PRE GRAVITAčNý ROZVOD KANALIZáCIE Doprava je vypočítaná individuálne pre každý produkt. O jej výške Vás bude informovať . Obidve sú z PVC, oranžové sú však stavané na väčší tlak zeminy a nárazy odpadovej vody. Každopádne by mali byť uložené v piesku, cez . Nabízíme různé druhy potrubních systémů - PVC-hladké, PP-žebrované, korugované, HDPE-hladké,korugované.


Sortiment vonkajšej kanalizácie zahŕňa beztlakové a tlakové kanalizačné systémy pozostávajúce z rúr a príslušných tvaroviek. Potrubné systémy vonkajšej.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky