piatok 18. augusta 2017

Sedlova objimka

Dvojitá sedlová objímka MAXurčená pro karbonové rámy a rámy s tenkou stěnou sedlové trubky. Sedlová objímka se závity pro nosič. Hope Seat Clamp sedlová objímka na rychloupínák. Podsedlová objímka na rychloupínák je velmi lehká.


MERIDA je optimalizována tak, aby odpovídala všem rámům merida s vnějším průměrem 3mm.

Podselová objímka s uchytením pre nosič, 38. Ultralight sedlová objímka značky PRO. Objímka X-RaceSuperlehká CNC obráběná hliníková objímka s titanovým šroubkem. Všechny HOPE díly jsou vyráběny ve Velké Británii na CNC strojích z nejkvalitnějších materiálů. MAXDouble 3mm imbus černá v našem eshopu za skvělou cenu.


Jsme dodavatel kvalitních sportovních potřeb a potřeb pro cyklisty. Dokonale můžete doladit svoje kolo. Průměr: 38mm Barva: černá Hmotnost: 28g.

Gusset Clench sedlová objímka červená (pro 22). Objímky sedlových trubek všech rozměrů, způsobů zajištění a různých značek. Dvě barvy, černá a stříbrná.


Kategorie: Objímky a RU šrouby. Dostupnost: Na dotaz- zeptejte se. Prohlédněte si cenové nabídky na sedlová objímka ZOOM imbus černá 38mm od obchodů na Zboží.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . CNC technologií - hmotnost: g - červená . Objímka sedlovky Miche s posuvnou vložkou, vhodná pro karbonové rámy. Za studena kovaná objímka pro karbonové sedlovky v modrém eloxu. Jízdní kola, cyklo e-shop Bikestore. MAX- sedlová objímka Race 39mm imbus černá.


Nabízíme sedlová objímka 2bmx z kategorie Objímky za cenu 1Kč. Mohlo by vás zajímat také: objímka . BBB BSP-Thelever sedlová objímka , Rychloupínací objímka pod sedlo. Ultra-lehká sedlová objímka dostupná ve barvách.

Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, . Při konstrukci karbonové objímky byla použita nová technologie dvou oddělených pásků. Tato technologie zajišťuje větší stahovanou plochu sedlové trubky a . KTM sedlová objímka Line QR černá. Barvy: černá, červená, modrá, zlatá, grafitová a stříbrná. Neuvěřitelně lehká luxusní objímka od kultovního výrobce TUNE.


Jednoduchá objímka s rychloupínákem. Vhodná pro rámy se sedlovou trubkou o průměru 38mm nebo 39mm. BMC seatpost clamp - sedlová objímka SLRpříslušenství BMC sedlová objímka Teammachine SLR01. Filozofií této značky je vyroba odolných a .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky