piatok 10. novembra 2017

Obehove čerpadlo na kurenie

Vodná pumpa na veterný pohon. O samostatný zdroj elektrickej energie sa . Bydlisko: Trnava AUTO: Renault Laguna 2. Laing-D5- 12V -Vario-1-2-AG. Ja mam u HTP 12V menenou vodni pumpu, nicmene vymena byla. Vodna pumpa je original a zrejme by mala mat lopatky z kovu alebo sa . Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava.


Dodacia lehota: termín dodania Vám . Ziarovka 12V 5W celosklenena biela. Nové ložiská a tesnenie cca€ ,na porovnanie nová vodná pumpa €. U menších vozů, motokár a motocyklů lze použít jako samostatnou pumpu. Elektrická vodná pumpa Malossi Racing High Energy - universal. Vodné čerpadlo Bosch Volt Elektronicky riadené.


Vhodné na všetky druhy vodov chladených skútrov. Cena po registrácii : 2€ s DPH . V 4WD 1HP jednoducho na AUTODOC. Rýchle doručenie a nízke ceny.


Vyznačuje sa vysokou kvalitou a životnosťou dielu. Kvalitné vodné čerpadlo značky Airtex. Vysokú kvalitu zaručuje tlakový test každého čerpadla. Pre overenie správnosti výberu vodnej pumpy použite. V prenosné miniatúrne čerpadlo na naplnenie vody Tieto čerpadlá sú.


Nakúpte rýchlo a lacno vodné čerpadlo pre HYUNDAI ACCENT I (X-3) 1. Ponorna pumpa na vodu kde nie je moznost pouzivat. Pumpa ostrekovača z Čistenie skiel kategórie pre nespočetné množstvo značiek áut? Najlacnejšie vodné pumpy pre autá audi, seat, škoda a iné značky áut. Bosch HXenon Blue 12V 55W žiarovky BOSCH . Ponúkame solárne poháňané vodné čerpadlá 12V. Balenie obsahuje iba 12V - 24V vodné čerpadlo, bez solárneho panela.


Zapalovacia sviecka DOX 15LE Auto stangl.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky