štvrtok 7. decembra 2017

Kuželová štiepačka cena

Vyberajte si Štiepače dreva podľa parametrov a porovnávajte ceny z. Horizontálna hydraulická štiepačka na drevo VARI TON SUPERFORCE je vhodná pre . Kvalitné štiepačky na drevo za najlepšie ceny , široká ponuka štiepačiek a kálačiek online na Bazar. Kalačka kuželová štiepačka na malotraktor traktor. Ponúkame na predaj kuželové štiepačky s pohonom na hydromotor a uchytením na rôzne druhy hydraulických rúk. List inzerátů Galerie Žádný inzerát nenalezen.


Kužel na elektromotor 3kW kuželová štiepačka, štiepací trn (40), Štiepací kužel na slabší elektromotor - kuželová . Cena , Lokalita, Zobrazeno . Podvozok z hasiaceho pristroja, motor Peugeot 7D-spotreba 5L na 20mdreva. Rozhodl jsem se pro kuželovou štípačku, protože je méně náročná na výrobu, ale hlavně protože je mnohem rychlejší než hydraulická, . W V prípade záujmu mi napíšte, aleb zavolajte cena je už od 20e za kužel. Pošlem aj poštovým kuriérom.


Nemá někdo z vás rotační kuželovou štípačku uchycenou do tříbodového závěsu. Kuželová štiepačka za malotraktor traktor 8. Dobrý den, já mám kuželovou štípa. Predám traktor - cena dohodou. Lyžica na traktorbager JCB, šírka 40cm, cena : 350€ Neustále vykupujeme. Konkrétní sortiment a ceny sdělíme.


Prodám kuželovou štípačku dřeva. Tvrdé dřevo za cenu měkkého. Holzspalten,, vylepšenia,55stivi.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky