utorok 9. januára 2018

Plastové trubky

PVC jazierkové fólie vhodné pre okrasné, kúpacie jazerá, rybníky a bazény. Cena je cena za uvedený rozmer plachty. Dostupnosť: Na sklade: ks.


Kašírovaná fólie 15x10m na foliovník je speciálně určena pro použití na foliovník s maximální životností ! Plastový kolík Gardenplast na uchytenie fólie, agro textílie, siete a plachty na záhrade.

PVC plachty - PEVECA na míru vyrobené - cena za m2. Bannery (reklamné plachty ) sa uplatňujú aj v interiérových riešeniach, ako napr. Plachtovina je vyrobena z PES tkanin . Reklamní plachty jsou vyrobeny z odolného PVC se zesílenými okraji. Zobrazit jako: Tabulka Seznam.


Krycie plachty a fólie vyrábané na zákazku (Krycie plachty - PVC fólia s PES výztužnou mriežkou). Ceny tohto tovaru nájdete V Našom E-SHOPE .

Materiál , který se používá. PVC reklamní plachty Premium (materiál 5g, litý). Uvedené ceny jsou za m bez DPH a platí pro bannery o minimální velikosti m2.


Vyrábíme plachty a plachtoviny na klíč, tiskneme, opravujeme. Cena produktu se určuje podle výšky, délky a druhu materiálu. Stavebné fólie a plachty nákup a rezervácia v OBI.


OBI online a vo Vašej OBI predajni! Matný liaty PVC banner vyniká svojou pevnosťou a jemnosťou povrchu. Barva: dle nabídky barevnice. Budějovice 3- Štít VOLNÁ PLOCHA.


Pásky, folie, plachty Pásky, folie, plachty DI bandážovací páska mřížkovaná cena za ks. DI lepící páska PVC 50mmx33m UV-odolná oranžová winterfest. Bezplatná inzercia, pvc plachta predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


MIKEL, plachyt rôznych kvalít.

Levné bannery vám přinášejí řešení. Na trhu jsme nejlevnější možnou variantou výroby tohoto reklamního média, avšak i při tak razantním snižování ceny jsme . Zakrývacie plachty MODRÁ 50g, 60g. Krycia plachta nepremokavá so zdvojenými okrajmi a oceľovými . Jedná sa o fólie, ktoré sú nehorľavé, odolávajú poveternostným podmienkam a umožňujú využívať Vaše altánky alebo letné terasy za každého ročného obdobia.


Stavební fólie a plachty koupit o objednat u OBI. PVC banery sú odolné voči vplyvom počasia a UV žiareniu, vďaka čomu sa dajú využiť. Ideálny na jednostrannú potlač a veľké plachty. V ceně je i lemování a oka k uchycení.


Jde o náš nejprodávanější produkt, který . Jednoduchá grafika reklamnej plachty zadarmo.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky