streda 23. mája 2018

Predam sprchovy zlab

Rôzne vzory s krycou vrchnou mriežkou, alebo s mriežkou na . Bezplatná inzercia, sprchovy zlab predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Prodám nový nepoužitý sprchový žlab nerezový. Kompletní balení,včetně izolace.


GEBERIT CleanLine súprava pre hrubú montáž pre sprchový žľab. Ravak Chrome 9nerezový sprchový žlab s . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Mam kvalitny ABS sprchovy zlab do kupelne znacka I-DRAIN z Holandska s patentmi. Bazár pre predam sprchovy zlab nájdete u nás na Inzercia. Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo.


Ak hľadáte predam sprchovy zlab , viac nemusíte. Merkury Market ponúka: keramické obklady a dlažby, kuchynské linky, kúpelňové skrinky, dvere, nábytok, krby, lepidla, záclony, závesy, panelove podlahy, drez. Autorizovaný predaj a servis. ACO Hexaline Plastový žľab s pozinkovaným oceľovým krycím roštom m. Marley Odvodňovací žľab APPpozinkový rošt m. Predam kvalitny dizajnovy ABS sprchovy zlab do modernej kupelne s pevnym dizajnovym nerezovym rostom. Koupelnový odtokový žlab 880mm AKCE.


Doba dodání (od obdržení platby): 2-dny;. HORNBACH je číslo pre vaše projekty! Nakupujte za trvale najnižšie ceny v predajniach alebo v e-shope.


Ponúkame všetko pre dom, byt, záhradu a dielňu. Sprchový podlahovy kúpeľňový žlab nerezový odtokový sprchy (65), sprchový žľab (80), sprchový žlab (70), Sprchový žľab. Na predaj nerezový sprchový odtokový kúpeľnový žľab do sprchy, podlahovy rošt. Sprchové žlaby dotvárajú vzhľad sprchových kútov a dverí. Vyrobeny z nerezu o hrubke ,mm a kryt o hrubke mm.


Predám sprchovy podlahovy odtokovy zlab cm. Sprchový žľab , stenový odtok a podlahový vtok – všetko, čo sprchám na úrovni podlahy dodáva eleganciu. Podlahový žlab plastový s okrajem pro perforovaný rošt, včetně roštu .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky