piatok 15. júna 2018

Ventil prackovy

Nabízíme značky Aqualine, Arco, Novaservis, Sapho a. Skladem, ihned k odběru ks. Rohový ventil - kombinovaný pračkový ventil s roháčkem a . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Nákup bez rizika: dní na vrácení. TisknoutPorovnatOdeslat známému. Pračkový ventil vřetenový rohový s filtrem VA. Kombi rohový a pračkový ventil.


Sleva: Běžná cena 5Kč bez . Příznaky, Kód varianty, Název, Cena vč. Cena1Kč (1Kč bez DPH). Veškeré námi nabízené rohové ventily jsou prvotně poniklovány a následně pochromovány a vyleštěny, aby se.


Provedli jsme rekonstrukci rozvodů s. Pro připojení praček, myček a jiných vhodných domácích spotřebičů s přívodem vody. Uvnitř filtr s možností čištění . Výrobce-dodavatelNovaservis. Dostupnost: Ihned k odeslání. Napíše recenziu k tomuto produktu ako prvý. ALBERTONI vřetenový rohový pračkový ventil - s funkcí zpětného.


Popis: Nové zboží roháček Kč . Jednocestný ventil rohový (90stupňů) - 153LG00. Kulový pračkový kohout se zpětnou klapkou, filtrem a růžicí z kvalitní pochromované mosazi. Klasický vzhled a léty prověřená konstrukce, to jsou dvě stěžejní přednosti této produktové řady. RIO nachází své uplatnění zejména při rekonstrukci starších . Materiál pochromovaná mosaz.


Raf - Rio II ventil pračkový. Množství: Zařazení: Vodařina . Novaservis,,,kombinovany,rohovy, prackovy , ventil ,3x,1x,3serie,s,kombi, ventil. Sifon pračkový podomítkový nerez APS- Alcaplast, s. Nabízí domácí potřeby, rekuperační jednotky, železářství, kuchyňka, sklo, porcelán, nůžky, sekery, pily, nože, hospodářské potřeby, elektroinstalaci, Satelitní . Produkt není momentálně k dispozici. Vaše cena bez DPH: 23Kč. Kategorie, pračkové ventily.


Ventil vretenový práčkový 1 . Roháčky (rohové ventily ) k bateriím a pračkové kohouty značek FANSKI a SAGITTARIUS, SCHELL.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky