štvrtok 6. septembra 2018

Zavesne wc alcaplast

Sanitární technika Alca plast - WC moduly, odtokové žlaby, sifony, podlahové vpusti, gajgry, WC sedátka, napouštěcí a vypouštěcí. Zazdívací splachovač, závěsná mísa, . Instruktážní video instalace předstěnových WC systémů tuzemského výrobce ALCA PLAST. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie alcaplast wc set.


Alcaplast ALCA UNI DUAL univerzální WC nádržka. POPIS kompatibilita se sedátky: A6 A60 A60 A60 A6kvalita, funkčnost, design ROZMĚRY POPIS kompatibilita se. Univerzální záchodové sedátko Aje vyrobeno z plněného . Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, . Vyberte si u nás funkční a zároveň vkusné vybavení do vaší koupelny.


V naší nabídce sanitární keramiky naleznete také designové klozety či pisoáry. GEBERIT DUOFIX SPECIAL modul pre závesné WC 111. Pro montáž před nosnou stěnu nebo do sádrokartonové konstrukce.


Do výrobného sortimentu patrí - sprchový žľab, podlahová vpust, lapač strešných splavenín, podomietkové WC, montážny rám pre závesné WC , WC dosky . Použití: pro montáž před nosnou stěnu nebo do sádrokartonové konstrukc pro montáž závěsného WC s připojovací roztečí 1mm nebo 2mm pro tloušťku . Takže, čo môžete v dnešnej dobe na trhu kúpiť? Predstenové inštalačné systémy sú nosné rámové konštrukcie pre montáž WC. Sú kompaktné so všetkými ovládacími tlačidlami ALCA.


Ovládací WC tlačítko pro předstěnové instalační systémy. Konštrukcia polystyrénovej . Izolační deska pro závěsné WC a bidet M9AlcaPlast s příslušenstvím a krytkou, bílá na Bagno. ALCAPLAST WC RIMFLOW závesné. Do noveho domu sme sa rozhodli dat zavesne WC.


Závesné WC AlcaPlast , Cena: Ponúknite, Lokalita: Nitra.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky