pondelok 1. októbra 2018

Dosaprop

Ochrana proti vodnému kameňu a korózii. Systém s proporcionálnym dávkovaním polyfosfátov na základe princípu Venturiho efektu. Može sa použiť aj na rozvod pitnej vody. Obsahuje chemickou látku na bázi fosfátu, která se používá ke změkčování pitné.


Proporcionálne dávkovače s polyfosfátovým kryštáľom. Installation and use of anti-scale water conditioning polyphosphate crystals dosing systems: a unique range of. Systém funguje na základe proporcionálneho dávkovania polyfosfátov na základe princípu . Proportional dosing systems designed for the use.


Kryštály Hrubé je možné použiť . PH pre domáce a priemyselné použitie. Dodávané vrátane kľúča, konzoly na stenu, skrutiek a náplne. POUŽITIE FILTRA : Filtrácia a ošetrenie vody s neutrálnym pH a pitnej vody. Filtr na tvrdou vodu Atlas Dosaprop Junior prodloužení životnosti domácích spotřebičů, praček, bojlerů, myček nádobí apod. Domáce použitie : ochrana vodovodných rúrok, . Freight costs: From €Details.


Polyfosfát neodstraňuje minerály,ale zabraňuje . Dávkovací systém Dosaprop Senior 3P BFO SX pre pitnú vodu. Zabraňuje vytváraniu vodného kameňa vo vode . Filtri acqua domestica - Dosatori a polyphosphates dosaprop Mignon L 3p - Atlas : Amazon. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. DOSAPROP SENIOR PLUS 3P AFO. Nově přehlednější a rychlejší.


ATLAS FILTRI Dosaprop Senior Plus 3P. Mehčalec vode se uporablja za mehčanje pitne vode v gospodinjstvih, hkrati za mehčanje vode v industriji. Montiramo ga pred pralnim strojem, pomivalnim . Dosaprop jsou filtry na úpravu vody, která je určena k ohřevu a musí splňovat požadavky nařízení vlády pro pitnou vodu.


Anti Scale Systems with PROPORTIONAL DOSING.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky