streda 19. decembra 2018

Riadiaca jednotka hunter

Objednajte závlahový systém a my Vám navrhneme aj namontujeme. Riadiaca jednotka XCORE 6E - sekcií - externá je profesionálna . Použitie: Rezidenčné plochy. Typ: Pevný Prevedenie: Vonkajší XCORE-8E . Exteriérová riadiaca jednotka - Určená na riadenie zavlažovania na menších a stredne veľkých plochách najmä záhrad RD.


HUNTER – Riadiace jednotky typu „EC“ obj. Prvotriedna riadiaca jednotka pre stredné a veľké záhrady, športové areály, verejné plochy a parky. I‐Core predstavuje jednotku vyššej triedy, ktorá disponuje . Shop Produkty TAKACS :web shop:.


Závlahové systémy profesionálů. Flexibilná riadiaca jednotka ideálna pre záhrady, stredne veľké plochy a malé parkové priestranstvá. Hunter Industries Incorporated.


Návod na obsluhu a inštrukcie k programovaniu. Jednotlivým pridávaním modulov PCM-3alebo PCM 9je možné zvyšovať počet sekcií. Pokazila sa mi riadiaca jednotka závlahového systému do záhrady. Zavisi ale od velkosti zahrady nie to zrovna lacna vec.


Možnosť spúšťania sekcie až 12x denne. Zahŕňa všetky funkcie riadiacej jednotky ACC plus ovládanie dekodérov. MAT, Elektromagnetický ventil ks, 1. Nachádzate sa v oddelení: ZÁVLAHA ovládacie jednotky. GARDENA riadiaca jednotka 1250-29: Gardena: GARDENA riadiaca jednotka 1250-29.


Bateriová ovládací jednotka NODE. This Eco Logic Controller Quick Tip covers how to Manually Run a Single Station.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky