štvrtok 12. septembra 2019

Predam umyvadlo

Před instalací si pozorně přečtěte tyto instrukce, prohlédněte . Montáž WC nádržek pro toalety - Bagno. Horní hrana dokončené podlahy. TGA-jednotlivé prvky pro WC. GROHE, které vám pomohou při montáži a.

Na této stránce vám nabízíme montážní návody ve formátu pdf, přehledně rozdělené podle jednotlivých výrobkových kategorií. Stáhněte si prosím montážní návody pro výrobky Ideal Standard. Revoluční technologie splachování WC.


Výstup těchto splachovacích ventilů je opatřen převlečnou maticí a těsněním pro trubku ř mm. Postup montáže závěsného WC od výrobce JIKA s označením Lyra Plus na rám Geberit duofix. MONTÁŽNÍ NÁVODY , Počet souborů 35.


UCOiCM76eAIOAdyPDoWSVrAg Mrkněte na web a. Interaktivní montážní návod jak připevnit závěsný klozet.

Zavěšené WC s podomítkovou konstrukcí je pohodlné na úkli nádržka nehyzdí. Pro montáž do bytového jádra je nutné přikoupit rozpěru pro montáž do . ECLAIR, ECLAIR B, ECLAIR TC. Návod na montáž , obsluhu a údržbu. Koncept ekotech – návod na montáž , obsluhu a údržbu. Kategorie: Pokyny pro montáž.


Naneste mazivo na 110mm připojovací hrdlo, aby do něj bylo možné snadno zapojit odpadní koleno. V případě, že je zapotřebí. Tento návod k použití obsahuje důležité informace k výrobku resp. WC prvek Viega Eco Plus je určen pro montáž na zděné stěnové kon- strukce a rámové . Nasaďte je do pro ně určených otvorů.


Jak je popsáno v montážním návodu , navlékněte poté těsnění nebo podložky na závitové tyče, ty pak prostrčte skrz otvory . Ručně odmontujte tlačítko vypouštěcího ventilu a sundejte kryt nádržky (obr. 1). Nastavte vzdálenost kotevních úchytů od zdi. Závitové tyče zkráťte dle kotevních úchytů.


Vybrání na úchytech nastavte vždy směrem nahoru.

Koło Technic GT szerelőkeret fali WC -khez. Při vkládání podložky, se washer, make sure to ujistěte, že matice je zcela completely . Nova Pro WC mísa oválná, odpad vodorovný, s hlubokým splachováním. Pozorně pročtěte montážní návod a uchovejte ho. Hje vzdálenost mezi úrovní podlahy a osou šroubů k uchycení závěsného WC. Jestli je v sadě štítek (G) maskující klíčovou dírku (I), nebo WC klička, . Před vlastní montáží opatrně vyjmeme jednotlivé díly kování z přepravní krabice.


Videorádce pro každého kutila, neboli návod na montáž závěsného wc video Geberit pro zazdění. V nabídce máme také komplet, či sada pro závěsné wc. Sanitární technika Alca plast - WC moduly, odtokové žlaby, sifony, podlahové vpusti, gajgry, WC sedátka. Standardně je WC kombi Lyra Plus dodáváno s bočním napouštěním vody do splachovací nádrže.


Nechybí umyvadla, sanitární keramika ( wc , bidety a keramická umyvadla), koupelnový nábytek, vodovodní baterie a široká škála koupelnových doplňků. Dobrý den, dnes jsm zakoupil vámi vyráběný ventil, k němuž je přiložen obrázkový návod , který je bohužel bez komentáře laikovi naprosto .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky