piatok 11. októbra 2019

Elektrické vyhrievacie deky

Návrhy interiérů Vám nabízí naše interiérové studio a to vždy s ohledem na Vaše časové i finanční možnosti. Provádíme nezávazné návrhy bytů a domů ve 3D s . Tvoříme interiéry, byty a nábytek. Výroba nábytku, zariaďovanie interiérov nábytkom, skríň s posuvnými dverami, návrh a výroba kuchynských liniek. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a provozní hodiny Interiérové studio - Belurette, České Budějovice 3. Připravujeme a realizujeme interiéry na klíč.


Vyslechneme, navrhneme, vyrobíme , namontujeme. V prvé fázi doporučujeme návštěvu našeho interiérového studia. Zde zkonzultujeme vaši představu a vybereme nejvhodnější materiály, odstíny a vzory.


Zákazníci si nově mohou sestavit individuální výbavu svých autobusů přímo v MAN Bus Modification Center v Plauenu. Nové interiérové studio k tomu nabízí . Hlavným predajným sortimentom sú interiérové dvere a podlahy. Od roku 20ponúkame aj sklenené interiérové dvere v rôznych dizajnových prevedeniach.


Kristína Štancová, Interiérové štúdio - Interiérové štúdio - návrh interiéru na kľúč. Vstavané skrine, nábytok na mieru, samolepky na stenu, sedacie vaky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky