štvrtok 25. decembra 2014

Masážny poťah do auta

V ponuke Nášho eshopu nájdete rôzne masážne a vyhrievané poťahy do. Guličkový poťah sedadla - drevo. Komfortný masážny a hrejivý poťah sedadla 12V Automax.


Užite si komfortnú masáž počas cesty z alebo do práce, . Typ auta : Osobné auto, Úžitkové auto (dodávky), Rodinné auto (MPV) . Vďaka vibráciám a teplu, ktoré z neho vychádzajú si môžete. Tento pocit môžete zažiť aj vy, keď si zaobstaráte vyhrievaný masážny poťah ,. Vďaka tomuto vyhrievanému masážnemu poťahu od zavedenej značky Relax. Vlastnosti Wellness, S masážnou funkciou. Vzdušný masážny poťah na sedadlo automobilu, univerzálne upevnenie na väčšinu bežne používaných sedadiel.


Predám masážny vankúšik do auta - nový - ani raz nepoužitý, šedá farba. Predstavíme ti praktický vyhrievaný masážny poťah na sedadlo, ktorý ťa nielenže poriadne zohreje aj v premrznutom aute , ale zároveň ťa aj . Je naozaj veľa príjemnejších zážitkov ako si v chladných dňoch sadať do vymrznutej sedačky v aute. Napríklad vyhrievaný masážny poťah sedačky. Jednoduché napojenie cez zdierku autozapaľovača na volt.


Vzdušný masážní potah na sedadlo automobilu, univerzální upevnění na většinu běžně používaných sedadel. Potah s pevným lemem, výplň z dřevěných. Univerzálny pre vodiča aj spolujazdca, jednoduchá montáž. Poťah DUCATO, JUMPER, BOXER. Vyhrievací poťah sedadla 12V alebo 24V . Ceny produktov v e-shope sú konečné a . Predmet: vyhrievany potah sedadla, Príspevok Zaslal: 21.


Cena poťahov pár €€€ , cena auta mnohonásobne vyššia. GULIČKOVÉ Počet produktov: 2. Autopotah Compass vyhřívaný s masáží. Vyhřívaný potah sedadla s masáží ARROW. Chcete nejako efektívne vylepšiť priestorný interiér Vášho auta alebo ho chcete skrášliť zvonku?


Aj s minimálnym pohybom v aute dostáva Vaše telo relaxačnú masáž. Relaxačná a revitalizačná masáž v aute , v kancelárii alebo doma. Masážne poťah Lanaform HOME MASS.


Zahrejte sa v zimnom období v chladnom aute.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky