streda 31. decembra 2014

Vodomery stará turá

Vodomery , merače tepla, tlakomery. Predaj a servis: vodomery - bytové a priemyselné, prietokomery - ultrazvukové a indukčné, plynomery - domové a priemyselné, tlakomery . Objemový suchobežný vodomer s kompozitným puzdrom v metrologickej triede C. Asi to bude trochu výlet, ale ďalšie výsledky z okolia lokality Senica, okres Senica tu ešte sú. NOVA VYROBNA LINKA NA VODOMERY V STAREJ TUREJ VO FIRME SENSUS. Predaj a montáž: merače spotreby teplej úžitkovej vody, prietokomery, vodomery a merače tepla. Jedná sa o domové plynomery a vodomery , ako aj priemyselné vodomery a plynomery.


Spoločnosť Sensus, s pobočkou na Starej Turej , ktorá sídli v priemyselnom areáli. Aktuální katalog firem v kategorii vodoměry. Zabýváme se dodávkami, montáží a servisem vodoměrů , měřičů. Združený vodomer WPVD 3= QN - 15 DN - 15 50°C, PN 1 Strana, 9. Pracovný tlak - trieda vodomeru max. Stará Turá , vodomery Qn 14.


V Starej Turej by malo vzniknúť približne 5pracovných miest. Miestna spoločnosť Elster, ktorá vyrába plynomery a vodomery , totiž plánuje vo . Invensys Metering Systems GmbH, SRN. TREK bol preverený a splňa požiadavky normy. Objednávame si u Vás nové vodomery typu:. Výroba v kooperácii, predaj vodomerov.


Opravy a ověření vodoměrů od DN - 2mu vodoměrů DN - mm nefakturujeme N tyto jsou již zakalkulovány do ceny za opravu. Mb, Faktúra, vodomery tesnenie, 22. I o znárodnění Továrny na vodoměry a plynoměry, Bratří. Množství odebrané vody v případě, že není osazen vodoměr , se stanoví dle směrných čísel potřeby vody uvedených v příloze č.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky