utorok 13. januára 2015

Liatinove umyvadlo

Rustikálne liatinové umývadlo. Distribúcia jazierkovej techniky a príslušenstva. Realizácia jazierok, kúpacích jazier a nádrží. Internetový obchod s dekoráciami a nábytkom pre váš dom, byt či záhradu, záhradné grily. Záhradné umývadlo dodávane bez kohútika.


Unikátne liatinové , smaltované umývadlo s nápisom SIMKÓ VILMOS LȌCSE( Levoča) Veľmi zachovalé,funkčné,z prelomu astor. Univerzálne záhradné umývadlo , ktoré sa napojí na vodovodné potrubie, osvieži Vaše vonkajšie . Kvaltné záhradné liatinové umývadlo. Robustné a ťažké liatinové umývadlo s výtokovou garnitúrou. Dekorácia do záhrady - Nástenné liatinové umývadlo s mosadzným kohútikom.


Umývadlo je zoskrutkované s . Litinová výlevka - litinové umyvadlo - zahradní umyvadlo - umývadlo liatinové - antik černá Možnost dodání II. Súčasťou dodávky je aj mosadzný ventil horný a spodný. Zahradní umyvadlo stojaté s podstavou.


Umyvadlo se skládá ze dílů. Výška 710mm, Rozměry spodní části: . Malé liatinové umývadlo s antickým motívom. Inzeráty umyvadlo liatinove.


Bezplatná inzercia, umyvadlo liatinove predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Liatinové záhradné umývadlo v čiernom prevedení. Cena 18€ bez DPH (bez kohútika). Vzhľad zhodný ako vonkajšie liatinové umývadlo , ale hmotnosť len kg.


Upevnenie umývadla na vonkajšiu stenu zaistí skrutky pre ktoré sú pripravené. Predám liatinove umyvadlo kúpim. Dopytujeostatné Popis: - dopytujem liatinové záhradné umývadlo Množstvo: - kus Lokalita: - Ružomberok Termín: - dohodou Doplňujúce informácie: . Ostatní starožitný nábytek - starozitne liatinove umyvadlo smaltovane, inzerce. V tejto kategórii nájdete výrobky z kovu a zo zliatin VIAC INFO.


Ponúkame Vám rôzne liatinové zvony, kovové vešiaky s patinou, záhradné umývadla a rôzne . Predajca plast-pol, Vytvoriť podobnú objednávku. Cena za tovar, Preprava v Poľsku . Zápustné umývadlo zhora s inštalačnou súpravou. V sérii Tigo nájdete aj najmenšie umývadielko, ktoré je možné kúpiť osobitne, . Materiál umývadlá , výťahy, Stavebné bytové družstvo občanov. Výlevka plastová s roštem bílá, sifon, instalační sada, plastové umyvadlo.


Litinová záhradní výlevka 465x650x320mm, black, ca, Materiál: Litina. Rozmer umývadla: 39cm x 24cm x 12cm. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty.


CIU 8litinové umyvadlo - litinová výlevka . You can looking result for the istagram umyvadlo tag - webspro.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky