štvrtok 22. januára 2015

Výfukové trubky

Tenkostěnné trubky tvoří základ pro stavbu sportovního výfuku. Najdete zde také několik druhů ocelových a nerez kolen v různých průměrech, dále různé změny . Používají se k odvodu výfukových plynů. Dobře ohebné, nepřetáčivé hadice nabízíme ve dvou . Najpredávanejšie produkty v kategórii.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Nerezové tenkostěnné trubky Powersprint pro stavbu sportovních a závodních výfukových systémů. Oproti běžným nerezovým trubkám je tloušťka stěny 5mm. Gumový kroužek rudý s distanční podložkou pro výfukové trubky.


TĚSNĚNÍ VÝFUKOVÉ TRUBKY OCTAVIA - nd-skoda-volkswagen. Těsnění výfukové trubky FABIA I. Obvyklá cena originálu, 5Kč. Uznání získala díky velmi kvalitním výfukům se speciální antikorozní ochranou a vylepšeným tlumícím vláknem . Roztahovák, sada na zvětšení průměru výfukové trubky (3ks)VBV076.


Sada na zvětšení průměru tenkostěnného výfukového potrubí. Koleno výfukové trubky 24mm pro nezávislé topení do auta, karavanu a lodě. NÁHRADNÍ DÍLY NA PPS 12Vývěvatěsnění výfukové trubky.


Na stránke Autodielyonline24. Koncovky sa jednoducho nasunú na pôvodné výfukové rúry a utiahnú špeciálnou kovovou . Výrobce: ORION Určeno pro: OPEL VECTRA B Sedan, r. Držák výfukové trubky Felicia 1. Lambda sondy, výfukové svody, výfuky, katalyzátory a další autodíly od různých. Je zložený z niekoľkých prepážok, cez ktoré vedú dierované trubky obalené v materiáloch . Redukce výfukové trubky , Ø 34. Výfuky, trubky a príslušenstvo.


Kvalitné pružné diely výfuku určené pre montáž na mm výfukové potrubie. PH, – nádrž na pohonné hmoty,. Kontrolujte také, zda palivo ne- uniká z nádrže, protože by mohlo kapat na horké výfukové trubky , a zavezte auto do servisu pokaž- dé, když se vám zdá, . Kúpte si lacné Zberne vyfukove potrubie tesnenie tesniaci kruzok pre VOLVO 340-3online jednoducho a za skutočne nízke ceny. Obrovský výber za skvelé ceny. Objednajte si online náhradné diely.


Pohonnou jednotkou je již dříve představený motor s jedním válcem, ze kterého ústí dvě dlouhé výfukové trubky. Ty mají nejen ryze praktický, . Měděná brzdová trubka v metráži bez koncovek o průměru 75mm a délce 10m.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky