pondelok 2. februára 2015

Alcaplast apz4

Alcaplast APZFlexible - podlahový žlab s nastavitelným límcem ke stěně, . Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently. Alca plast - Instalace podlahového žlabu APZFlexible. APZ-8podlahový nerezový žlab AlcaPlast 9mm na Bagno. Použití: Pro bezbariérový přístup pro odvodnění sprch v . Nerezový okraj tvorí pohľadový prechod medzi dlažbou a vloženým roštom.


Univerzálny žlab určený pro. Prohlédněte si cenové nabídky na Alca Plast APZ4-9Flexible od 32. Tento žlab je určen pro vkládání perforovaných.


Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky. APZFlexible Perforált rácsokhoz Zuhanyfolyóka falhoz beállítható szigetelési gallérral, peremmel perforált rácsokhoz. Detailní popis AlcaPlast Perforovaný rošt k APZa APZDREAM-550L. Jedná se o výprodejové zboží, nebo zboží z výstavních expozic. Podlahové rošty se vyrábí v provedení LESK.


Může nést známky mírného opotřebení, nebo drobného poškození. ALCAPLAST žlab APZ-9(délka 900mm). Obchodní kód: APZ -FLEXI 950.


APZFlexible For perforated grids Shower drain with an edge for perforated grids and adjustable vertical flange to the wall.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky