streda 11. februára 2015

Protišmyková podložka do auta

Jedinečná podložka s velmi silnou přilnavostí, i na velmi šikmých plochách pevně drží a zajišťuje růz. Podložky s extrémne vysokými protišmykovými vlastnosťami. Potom sa vám bude hodiť táto podložka. Protišmyková podložka - gélová - SILICON GRANDE.


Silikónová protišmyková podložka do auta dosahuje vysokú priľnavosti aj na šikmej ploche palubnej dosky.

Padnutiu mobilu, kľúčov, tankovacích kariet a iných drobných predmetov z palubnej dosky zabráni táto skvelá protišmyková podložka do auta. Táto protišmyková podložka do auta dokonale udrží čokoľvek. Ideálna do auta napríklad na prístrojovú dosku k odloženiu mobilného . Pprotišmykovú podložku jenoducho dajte na palubnú dosku vášho auta , položte naň váš mobilný telefón, navigáciu a pod. Zaručene zostane na mieste počas . Puzdrá, kryty a obaly na mobilné telefóny.


Vlastné sklady, rýchla expedícia objednávky. Ideálny na telefón, zapaľovač, peniaze, okuliare, peňaženku a pod.

Mám na predaj protišmykovú podložku na palubovku zn. Zobrazenie najdôležitejších údajov o aute môžu byť viditeľné už aj na čelnom skle auta a nielen na . Padajú vám veci z palubovky? Nebaví Vás, když jedete autem a nemáte si pořádně kam dát své osobní věci? Mobil, či klíče Vám na palubní desce stále sklouzávají a . Ideálna pre zabezpečenie vášho mobilného telefónu na palubnej doske v aute. Táto podložka je kompatibilná so všetkými vozidlami.


Podložka do kufra s protišmykovou funkciou od značky 4cars. MODECOM Lep-R je vynikajúca protisklzová podložka. Môže byť použitá na takmer akomkoľvek povrchu. Typ príslušenstva pre GSM úchytka Kompatibilné telefóny Všetky, Farba- čierna Výška mm Šírka mm Hĺbka 1mm Čistá hmotnosť g Hrubá hmotnosť . Môžete na ňu odložiť drobné predmety ako okuliare, mobilný telefón, či pero.


Zľava : Skvelý rotačný držiak na mobil do auta vhodný pre väčšinu telefónov alebo alebo viacúčelová podložka s držiakom na GPS navigáciu len za €. Dobrý deň, zaujímam sa o protišmyková podložka na palubnú dosku so znakom. Silicon latex nano podložka Inzerát platí do zmazania. Koniec zbytočnému prehrievaniu notebooku!


Chladiaca podložka pod notebook zlepší jeho výkon a zaistí Vám stabilnejšiu prácu s Vašim notebookom!

Univerzálna protišmyková podložka do kufra auta vyrobená z ľahko udržiavateľného polyuretánu, zabraňuje voľnému pohybu predmetov v batožinovom . Rozmery podložky sú 200x210mm. Objednajte si autodoplnky vo veľkoobchode BigBuy, napríklad protišmykovú podložku do auta ! Autokozmetika v eshope AUTO KELLY SLOVAKIA, s. GT EGO STICKY MAT protišmyková podložka do auta online. Tuning shop a autodoplnky pre tuning autá , sortiment ktorý inde nenájdete. Preložiť slovo „ protišmyková podložka “ zo slovenčiny do angličtiny. Je vyrobená z plastu s odolnými protišmykovými vlastnosťami.


Vďaka vacuum efektu drží, je umývateľná. Vhodná k držaniu vecí v aute , ktoré chcete mať po ruke.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky