streda 3. júna 2015

Hlinikove najazdy cena

Hľadáte hliníkové nájazdy pre Váš bager, nakladač, minirýpadlo, traktorbager, vibračný valec, iný stavebný stroj alebo motocykel, záhradnú techniku či invalidný . Našli ste niekde tie isté hliníkové nájazdy za nižšiu cenu ? Hliníkové nájazdy pre stavebné stroje, . Predávame hliníkové nájazdy na bagre, minibagre, rýpadlá, šmykové nakladače, dumpre. Posielame v rámci SR za výhodné ceny. Predám hliníkové nájazdy , nábehy, rampy. Skladacie hliníkové nájazdy , priečkové, 6kgVeľmi kvalitné ľahké a pevné skladacie nájazdy pre nakladanie štvorkoliek, ATV, motocyklov, záhradnej techniky . QTECH (sada kusů, stříbrná). Sklápacia hliníková nájazdová rampa AR 3do 2kg, s rukoväťou a. Praktické nájazdy pre všestranné použitie.


Cena s DPH ( ): 60EUR. Univerzálne hliníkové nájazdy OBP WRC Spec. Skládací hliníkové nájezdy, . Predam hlinikove najazdy na bager.


Teleskopická hliníková rampa - jednodielna (pár). Celkovo návrhov na cenu : 0. HLINÍKOVÉ NÁJAZDY pre kolesové vozidlá a vozidlá s gumovými pásmi. Kontakt na predajcu: Kontaktovať predajcu. Kúpim hliníkové nájazdy 5m dlhé pre 3t bager ponúknite.


Více informací: Hliniacute;koveacute . Tak som spichol nájazdy a dnes som ich vyskúšal tak pozrite a okomentujte. Nemecký portál Auto Uncle zverejnil rebríček jazdených vozidiel s priemerne najvyšším nájazdom kilometrov. Rozmery: d 216cm, š 28cm, zaťaženie jedného nájazdu je 3kg. Ponúkame hliníkové nájazdy pre Váš bager, nakladač, minirýpadlo, traktorbager, vibračný valec. Euro-Profi Viacúčelový rebrík 3-dielny Mod.


Minute zájazdy do hotela Port Ghalib Resort, Marsa Alam, Egypt už od 3€. Aktuálne 1voľných Last Minute ponúk od mnohých CK. Zvýhodnená cena 6€ Ušetríte: 1€.


Jednoduchý nájazd so strojom je zabezpečený pomocou nájazdov . Naviják s lanom:v cene ; nájazdy : v cene ; uloženie nájazdov: v cene. Nájazdy sú predávané v páre.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky