utorok 9. júna 2015

Ventil na vodu 1 2

Doprava cena za dopravu 00. Vyberte si z našej ponuky ventilov na vodu. C ( ventil , ventil , kulovy ventil , kulový uzávěr, kulový uzávěr voda , uzávěr vody ). Turbo Press Arm guľový ventil.


Plnoprietokový guľový ventil s čiernou rukoväťou z ocele.

ANTIFROST výtokový stěnový ventil na jednu vodu - vysoké ramínko . Cena: - za Cena bez DPH, včetně DPH. Tabulka variant a rozměrů výrobku Tabulka chemických odolností . Elektromagnetický ventil na vodu TORK T-GP1DN 50. Na dotaz „na redukcni ventil vodu “ jsme našli:. Kulové kohouty a ventily pro vodu , vytápění a plyn.


Uzavírací ventil se používá v rozvodech pitné a užitkové vody. Přímý ventil je celomosazný, kromě ručního kolečka a těsnění.

Kolečko je z hliníkové slitiny s. MS regulátor výstupního tlaku MALGORANI 142. Redukční ventil (regulátor tlaku) Malgorani 1je určen ke snížení tlaku studené teplé vody do teploty 80°C. Popis: Nabízím nové redukční ventily na vodu. Pojišťovací ventil slouží k odpouštění vody z rozvodu v případě nadměrného tlakového zatížení.


Volný odfuk v provedení s vnějším závitem. Regulátor tlaku vody - MINI, PN2 Tmax. FARG 4s přednastaveným výstupním. Ventily a kohouty - voda , topení.


PV KB, Pojistný ventil pro teplou vodu. Termostatický směšovací ventil na teplou vodu , typ TVmix udržuje teplotu pracovní kapaliny na nastavené hodnotě. Při výpadku v přívodu studené vody.


Popis, Pro automatickou regulaci napouštění vody. Idealní pro automatické doplñování vody do zásobní nadrže. Pracovní tlak u plynu (vzduch) - barů, u vody nebo oleje - 7 . Pro plyn (vzduch), vodu , olej.


Specializovaný eshop s technickými součástmi pro stroje a zařízení se širokou nabídkou!

Zpětný ventil na vodu s mosazným diskem. Jaky ventil je vlastne lepsi kulovy nebo vretenovy u rozvodu vody ? Schell Rohový regulační ventil s rukojetí, chrom. Tlačný samouzavírací ventil umyvadlový nástěnný, označení na studenou vodu , typ S - systém. Použití: voda a kapaliny s nízkou vizkozitou.


Thera RTL- omezovač teploty vratné vody. Plynule přednastavitelný termostatický ventil vhodný pro všechny termostatické hlavice a termoelektrické pohony . Pro vypouštění vody z postřikovačů či sekčního potrubí po skončení závlahy. Pro doplnění částí závlahových . Tento návod k instalaci a používání je určen.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky