streda 26. augusta 2015

Bazénová tryska

Recirkulačné tryska Multiflow pre fóliové bazény s vonkajším závitom. Priechodka stenou k bazénu INTEX - tryska. Dodávame bazénové trysky stenové a podlahové pre fóliové aj betónové bazény. Bazénové trysky slúžia k vracaniu sa čistej vody z bazénovej filtrácie do . Dodávame stenové a podlahové bazénové trysky pre fóliové, aj betónové bazény.


Bazénová tryska vratná je určená zejména pro nadzemní bazény.

Nastavitelný směr proudění vody pomocí směrovatelné kuličky. Bazén a bazénové vybavení najdete zde, například: skimmery, trsky, lepení pod vodu, solární sprchy, žebříky, folie,vysavače. Vše na bazény koupíte v e-shopu Bazenonline. Trysky do bazéna ponúkame v prevedení z bieleho ABS plastu od najjednoduchších trysiek pre nadzemné bazény s pripojením na bazénovú hadicu po dýzy . Průchodka stěnou k bazénu INTEX - tryska.


Skimmery a trysky jsou nezbytnou součástí každého rodinného bazénu. Společně pomáhají udržovat bazénovou vodu čistou a zajišťují správnou cirkulaci vody. Trysky bývají osazeny kuličkou pro možnost regulace průtoku a směru . Směr proudění vody lze nastavit středovou kuličkou.

Plochá cirkulační tryska vyrobena z bílého plastu ABS vhodná pro foliové a prefabrikované bazény. Plochá bazénová tryska je vyrobena z bílého ABS plastu a je . Vratná tryska k připojení bazénové hadice o průměru i 38mm. Možnost regulace směru výtoku vody. Tryska zvláště vhodná pro nadzemní bazény.


Vratné bazénové trysky jsou většinou umístěny ve stěně bazénu. V nabídce jsou i regulovatelné bazénové trysky určené do dna bazénu. Výškově nastavitelný proud vody. Veľký výber trysiek do bazénov od najlepších výrobcov za výhodné ceny. Zaisťujú cirkuláciu vody v bazéne.


Podlahová tryska KRIPSOL uzaviratelná pro beton. Uzaviratelná podlahová tryska určená pro betonové bazény. Trysky do bazénu nabízíme v provedení z bílého ABS plastu od nejjednodušších trysek pro nadzemní bazény s připojením na bazénovou hadici po trysky.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Spravte si zo svojho bazénu oázu pohody a relaxácie, vyberte si z našej ponuky masážnych a hydromasážnych trysiek. Vyčištěnou vodu z filtrace vpouštějí vratné trysky zpět do bazénu. Vnější závit vnitřní Olash;50mm k nalepení.


Vyrobena z ABS plastu bílé barvy. Příslušenství k bazénům - skimmery, trysky , bazénová světla, bazénové žebříky, bazénová čerpadla, elektroautomatické řídicí systémy, filtrační stanice pro .

Objednejte si ideální masážní bazénové trysky. Vybírat můžete hydro-masážní, podlahové plastové a nerezové trysky od světových výrobců Hugo Lahme, MTS,. Otvory mřížky nejsou větší než mm dle.


Sací tryska do fóliového bazénu. Pre milovníkov kúpania sú určené bazénové svetlá. Táto tryska je spolu so saním a pneumatickým spínačom v čelnom kryte zariadenia.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky