piatok 14. augusta 2015

Lekársky kufrík

V tomto lekárskom kufríku je všetko vybavenie, ktoré môže potrebovať malý lekár. Drevený lekársky kufrík v krásnej červenej farbe. Vybavený všetkým čo malý lekár či lekárka potrebuje.


Tento detský lekársky set splní každému dieťaťu sen stať sa . Náš lékařský kufr - kabela s ouškem pro snadné přenášení a manipulaci, . Ecoiffier Lékařský kufřík Deluxe Červený kufřík s výbavou pro malé lékaře je bohatě zásobený.

Obsah balení: - náplasti, nůžky, sádra, stetoskop, injekce - infuze . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lékařský kufřík. Obsahuje stetoskop, teplomer, kladivko a iné. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Detský kufrík pre veterinára so psíkom KLEIN. Přidat do nákupního seznamu.


Lekárska sada v kufríku v tvare sanitky. Je opatřen teploměrem, stetoskopem, čepicí pro zdravotní sestry a proto je každá malá zdravotní . Doma vyrobený lékařský kufřík bude mít určitě u vašich dětí velký úspěch.

Můžete do něj vložit vše, co váš malý doktor využije. Kufrík s vybavením pre každého malého doktora, alebo doktorku. Herný set obsahujúci lekársky . Nakupujte spoločenské hry online vo vašom obľúbenom kníhkupectve Martinus!


Máte doma malého doktora, ale chýba mu tá správna výbava? Všetko, čo potrebujete na zábavnú ordinačnú hodinu! V tomto úložnom kufríku sa nachádzajú rôzne hracie potreby, ktoré malí doktori potrebujú na dôkladnú a . Téma: Zdravie , Hračky a dopravné prostriedky. Doktorská dřevěná sada obsahuje dílů.


Fisher Price Spievajúci detský lekársky kufrík CDF78-SJ, výrobca Fisher Price. Edukačná hračka ponúkajúca učenie i hru. Malý lekársky kufrík s usmievavou . Všechno, co potřebujete na zábavné ordinační hodiny!


V tomto kufříku najdete vše, co malí lékaři potřebují na důkladnou a zábavnou prohlídku: stetoskop, . Herní set obsahující lékařský kufřík ukrývá vše, co lékař potřebuje k ošetření nemocných pacientů. V kufříku je ukryto nástrojů, mezi které patří například . Kufřík s vybavením pro každého malého doktora nebo doktorku. Praktická zábavná hračka v červenom kufríku obsahuje až nástrojov.

Plastový kufrík ukrýva množstvo lekárskych potrieb, napr. Kufrík, bez ktorého nemôže byť žiaden malý doktor či doktorka - isto ocení túto sadu zdravotníckych . V kufríku nájdete klinický teplomer, stetoskop aj čiapku so symbolom prvej . Prezri si u nás detsky lekarsky kufrik a porovnaj ceny v 10. Krásny lekársky kufrík s drevenou rukoväťou. Hračka nabízí her ní režimy: učení a hudební . Prodám dětský kufřík lékařský červený s bílým křížem a se skutečným lékařským a hlavně funkčním vybavením.


Wiky hračky, obrovský výběr kvalitních hraček a papírnického zboží přímo u nás na eshopu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky