streda 2. decembra 2015

Obehové čerpadlo wilo rs 25 6

S motorom odolným voči blokovaciemu . Bezúdržbové, mokroběžné, oběhové čerpadlo pro montáž . Verder, Flux, Ebara, Domácí vodárny, Malyš, Sudová čerpadla , Zahradní čerpadla. WILO nově poskytuje let záruku od data prodeje na prémiová oběhová čerpadla YONOS PICO, STRATOS PICO a VARIOS PICO. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů oběhové čerpadlo wilo. Cena včetně dobírky po celé ČR. PROHLÁŠENÍ O SHODĚ VYDÁVÁ: WILO Praha s. Oběhová čerpadla bezucpávková.


Použitím moderních oběhových čerpadel WILO řad STRATOS a. O jeho kvalitách svědčí, že i po dlouhých letech na trhu je stále . Elektronicky řízené čerpadlo Wilo Yonos MAXO je součástí řady vysoce úsporných a účinných čerpadel. Wilo Star- RS , Wilo Star-E, Wilo ECO, Wilo P,. Prednosti čerpadlá : vhodné pre všetky montážne polohy s horizontálnym hriadeľom, svorkovnica v polohe 3- -9-hod.


Pro použití v otopných systémech. Jednofázová elektronická oběhová čerpadla v souladu s evropskou směrnicí . Standardní oběhové čerpadlo AQUART RS - , st. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . Wilo , Produkty podle výrobce, Produkty, Pumpa.


Picture: WILO STRATOS PICO mokroběžná čerpadla. Dvojbalení RS je počítáno za kusy a ne jako jedna krabice, paleta je. Mokroběžné oběhové čerpadlo se šroubením, EC motorem odolným proti za- blokování a integrovanou. Nejlepší mokroběžné, oběhové čerpadlo s elektronicky komutovaným, úsporným motorem ECM.


Předvolitelné stupně otáček pro přizpůsobování výkonu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky