utorok 29. decembra 2015

Wc kreslo

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané. BioGuard vložka do WC křesel litru je navržena tak, aby se vešla do všech modelů WC křesel. Toaletní křeslo pevné OPEN, mo….


Vyzvednutí na prodejně, nebo možnost doručení přímo do domu či bytu. Materiály použité při konstrukci toaletních pomůcek obvykle neumožňují .

Křesla jsou vybavena hygienickým prkénkem a plastovou nádobou s víkem pro mobilní. KŘESLO KLOZETOVÉ NASTAVITELNÉ. Pojízdné toaletní křeslo s čtyřmi kolečky. Mohou být pevná nebo pojízdná. Chcete-li využívat křeslo také . Při zájmu o zapůjčení kompenzační pomůcky domů kontaktujte vedoucí zdravotní služby.


Bližší informace o ceníku kompenzačních pomůcek naleznete ve . Náhradná pomôcka pre drevené WC kreslo KTD99.

Jsou pevné nebo výškově nastavitelné, mají pevné nebo . Křeslo toaletní pojízdné Admirál, odlehčená konstrukce. Lze použít jako toaletní křeslo. Křeslo WC , výškově stavitelné nebo pevná výška. Nástavec na WC mísu s poklopem a ochranou proti úniku obsahu. Opěrný rám k WC - pro bezpečnější usedání a . Jaroslav Černý - firma LOGIC nabízí osobám se sníženou pohyblivostí toaletní křesla , která slouží k vykonávání tělesných potřeb mimo prostor WC.


Kontraindikace Sklopná madla Měkčené područky Snadno vyjímatelná plastová nádoba s víkem Měkké polstrování Technické údaje Šířka sedadla: cm . Svoje využitie nachádza hlavne tam, kde pacient vzhľadom k svojmu zdravotné mu stavu nie je schopný používať štandardnú WC misu. WC křeslo pojízdné s kolečky, vhodné i do koupelny, s odnímatelnou nádobou. Křeslo ( wc toaletní) klozetové nastavitelné - č. Prodáme toto křeslo viz foto, uplně nové - nepoužívané. Osobní odběr Praha - Zahradní. Je vyroben z velmi odolného materiálu.


HDPE), acidorezistentní, snadno omyvatelný a dezinfikovatelný. Sedačku na vanu a do vany, sedačku pod sprchu nebo sprchovou židli, nástavce na WC nebo klozetová křesla předepisuje smluvní lékař odbornosti geriatrie, . Zaměstnanec pomáhá klientovi na WC křeslo , zaměstnanec pomáhá klientovi z WC křesla , zaměstnanec sleduje a provádí hygienu WC křesla ), 2- .

Nutné jsou účelné úpravy koupelny a WC. Disponuje dvojdílným sedákem, odklopitelnými loketními opěrkami a výbornou manipulovatelností - křeslo lze například nacouvat nad běžné WC. Antidekubitní nafukovací sedák na WC křeslo nebo vozík. Celoplastové toaletní křeslo , vhodné též jako sprchovací.


U této WC židle švédského výrobce vždy účtujeme i dopravné a balné, není v ceně. Sprchové křesla je také možno používat pro sprchování. Pomoc při přesunu na lůžko nebo vozík ( křeslo, WC křeslo ) a zpět. Mechanický invalidní vozík (do 1kg) Chodítko čtyrbodové pevné Sprchová sedačka Křeslo klozetové ( WC ), kovové Lůžko el. Návrhy a realizace interiérů, vybavení kanceláří, skladů a dílen.


Zdravotní pomůcky - wc kreslo gramofon, inzerce. Nepojízdné toaletní křeslo je část řady kompenzačních pomůcek pro tělesně. Po odobratí toaletnej nádoby je možné s vozíkom nacúvať nad bežné WC.


Kreslo je vybavené kolieskami o priemere 1cm. Zadný pár koliesok je aretovaný .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky