pondelok 26. septembra 2016

Dvojité dno

Ručná pumpa dvojčinná pre nafukovanie matracov, člnov, lôpt a iných hračiek. Technické dáta: dvojčinná pumpa tlakující v oboch smeroch pohybu dvojitý . Rotačné sudové čerpadlo so lamelami s vyššou. DIESEL, BENZÍN, a iné kvapaliny. Na hadicu s vnútorným priemero8mm . Pumpa ručná dvojčinná DOUBLE QUICK 1.

Má spojovacie trysky, ktoré pasujú na malé, stredné aj veľké nafukovacie ventily. Pumpička ručná veľká: ručná pumpa pre rýchle nafukovanie postelí, vodných hračiek alebo lôpt (futbal, basketbal, atď.) Variabilné redukcie, ihla na lopty. Maximálny tlak 7bar, obsah oleja l. Ručná palivová pumpa - Pre tankovanie nádrží motorov sa žhaviacou sviečkou, zubové čerpadlo s veľkým objemovým prietokom. Optimálna pre nafukovanie Fit lopty všetkých typov, alebo na balančné podložky. Ručná stojanová pumpa STANDARD s vysokým výtokovým stojanom je určená k čerpaniu vody bez mechanických nečistôt s max.


Najmenší typ studňového čerpadla. Pracovný piest je umiestnený priamo vo výtokovom stojane.

K čerpadlu možno dokúpiť podstavec s . Bezplatná inzercia, rucna pumpa predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Predávame a montujeme ručné pumpy , a to nielen v oblastiach bez elektrickej energie. Stojanové čerpadlo môže plniť aj funkciu záložného zdroja.


Nastaviteľné koncovky pre rôzne typy ventilov. Lehká, přenosná ruční vývěva. Vestavěný zpětný vakuový ventil.


Připojení pomocí standardní olivky . Určené pre rýchle nafúknutie a vyfúknutie kajakov vďaka „dvojakému chodu“. Nízkotlaková ručná pumpa na hustenie vášho kajaka. Popis produktu: Teleskopická pumpa s chráneným ventilom FV, AV. Informacie o výrobcovi SKS. Produkty z rovnakej kategórie Pumpy . Pomocník, ktorý sa nestratí a ušetrí veľa času.


Obsahuje druhy ventilových adaptérov tak, aby sa zmestili . Preložiť slovo „ ručná pumpa “ zo slovenčiny do španielčiny. Vďaka trom koncovkám ľahko nafúknete či vyfúknete .

Nachádzate sa v hlavnej kategórii AUTODOPLNKY, pre upresnenie výberu zvolne požadovanú podkategóriu z rozbalovacieho zoznamu VĽAVO. Ručnú dvojúčinnú pumpu s troma nadstavcami je možné ľahko použiť pre nafukovanie a vyfukovanie bazénov, matracov, . Preklad „ ručná pumpa “ zo slovenčiny do nemčiny. Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník. Nakúpte teraz s DOPRAVOU ZADARMO nad € so Slovenskou poštou. Kúpte si tento výrobok a získajte bodov!


Predpokladané dodanie: štvrtok 15. Pre pohodlnejšie dofúknutie možno prepnúť na jednočinnú pumpu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky