utorok 20. septembra 2016

Prenajom wc

Organizujete kultúrnu alebo športovú akciu a neviete koľko wc kabín budete potrebovať? Pomôžeme vám – zadajte údaje a vypočítajte si to. Mobilné wc , Mobilné oplotenie, mobilné toalety, párty stany. Tradične efektívne mobilné WC s ešte väčšou kapacitou ako jeho predchodca.


Celkovo pevnejšie a odolnejšie, jednoducho sa čistí. Krátkodobé, individuálne prenájmy sanitárnej techniky až po veľké akcie zamerané pre široké spektrum návštevníkov.

Využite prenájom mobilných WC na športové a kultúrne podujatia. WC na detské ihriská, ako dámske toalety, luxusnejšie eventy . Krátkodobý aj dlhodobý prenájom ekologických mobilných toaliet na vaše jednorazové i dlhodobé akcie. Mobilné toalety splňujú všetky hygienické predpisy a je ich možné využiť na miestach, kde nie je možné inštalovať trvalé sociálne zariadenia, ako . Na mieste, kde aj králi chodia pešo, sme si všetci rovní. Asi nám dáte za pravdu, že azda nie je horšia situácia ako nemať po ruke.


Kanalizácia, voda, odpa prenájom WC , kontajnery. Všetko o prenájme WC a kontajnerov na Slovensku.

MPA servis: cistenie fasá budov a stavenísk, ako aj cistenie kancelárií a stavieb. Vhodné pre festivaly, výstavy, parkoviská, stavby a . Mal som prenajaté mobilné WC od firmy Dixi a platil som cca Eur mesačne, v cene bol dovoz, dvojtýždenné čistenie, dokladanie . Prirodzene toaliet bolo málo, ale boli to prvé mobilné WC na území. WC odtokov, dažďových zvodov, frézovanie, TV monitoring potrubí. Sme schopní kompletne zabezpečiť požiadavky stavebných firiem ako aj organizátorov kultúrnych a športových podujatí, hudobných festivalov, či súkromných . TOI TOI nabízí pronájem a servis mobilních wc toalet, zařízení staveniště, sanitární vybavení akcí a staveb.


MOBILNE WC JOHNNY: Prenajom , dopravu na miesto urcenia, instalaciu;. Objednávame u Vás prenájom chemického mobilného WC v počte ks. Prenájom jednej alebo viacerých kusov toaliet je možný . Dohodnutá cena za kus podľa cenovej ponuky zo dňa 5. Vec: Cenová ponuka – prenájom mobilných WC zariadení so servisom. Mestský úrad ako výkonný orgán Mesta Svätý Jur Vám oznamuje, že aj tento rok sa . Táto ponuka sa po podpísaní a odoslaní späť prenajímateľovi stáva zmluvou.


Zabezpečíme kompletný transport kam si len poviete. V blízkej dobe zaradíme do ponuky širokú škálu mobilných oplotení, zábran a vstupných koridorov, aby sme mohli komplexnejšie zabezpečiť. Telekomunikačné služby Čipovanie psov . S 3-5Na prenájom samostatne stojaci objekt v skladovom areáli.

Dodávateľ IČO: Odberateľ: Obec Bystrička, Bystrička. S 5-Na prenájom sklad o ploche 2mprístup je do skladu cez jednu bránu. Ekonomický prenájom chceme začať od 1. K 2-3Na prenájom samostatný kancelársky celok o celkovej ploche 1mna Pažitkovej ulici. Obchodné priestory - O 5-10Na prenájom obchodný priestor s výkladmi do ulice o ploche 1mna Úderníckej ulici. Cena dle počtu odebraných kusů: 4. Predmetom zmluvy je prenájom miestnosti na I. Ponúkame na prenájom luxusné mobilné WC s príslušenstvom.


PRENÁJOM nebytového priestoru v BA – Ružinove ,Babušková ul.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky