streda 7. februára 2018

Inceram hlohovec

Prosím, vyplňte všetky požadované údaje. Tieto predajne ponúkajú široký sortiment obkladov a dlažieb vo výhodných, . Sme tu pre Vás už viac ako rokov. Distribúcia a predaj keramických obkladov, dlažieb, sanitárnej keramiky a vybavenia kúpeľňových priestorov.


Prievidza, investor: GMA Hlohovec, projekt stavby:. Majú široko spektrálne použitie ako je odstraňovanie zvyškov po. Ilustračný obrázok k článku VEĽKÝ PREHĽAD z Hlohovca : voľných. Importér a distribútor, predajca keramických obkladov, dlažieb ,mramoru , žuly a stavebnej chémie.


Maloobchodný predajca dlažieb, obkladov a sanity. Dovozca, distribútor a veľkoobchodný predajca keramických obkladov, dlažieb, keramických dosiek - LAMINAM, . Ohodnoť Hodnotilo použivatelov . Education, Obchodná akadémia Hlohovec, Obchodná . Prvú cenu, detský bicykel, do súťaže venovala firma In ceram Hlohovec. Občerstvenie nám nachystali tety kuchárky.


Langoše a buchty chutili snáď každému. OBEC PRAŠNÍK – OBECNÝ ÚRA . Charakteristika: Veľoobchodný dovozca a predajca keramických obkladov, dlažieb, prírodných kameňov, stavebnej chémie. Volám sa Ján Bielik, žžijem a tvorím v Hlohovci. Hlohovec , IN CERAM - GMA brand - Hlohovec , Jarmočná 4. Milan Pobežal - Miva - čistiace prostriedky.


Výhradný dovozca profesionálnych prípravkov na čistenie značky FILA. Prevádzky tejto firmy: eshop Ing. Právna forma: Podnikateľ - fyzická osoba - nezapísaný v obchodnom registri. Popis: Predajca keramických.


Adresse IN CERAM , Piešťany, Radlinského. Tovar je uskladnený v Hlohovci a Seredi, kde sú skladové haly s regálovým . Ceram výhradný dovozca FILA na SK. Naša pobočka má dnes už vyše ročnú .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky