utorok 20. februára 2018

Pvc rury

Ručnú dvojúčinnú pumpu s troma nadstavcami je možné ľahko použiť pre nafukovanie a vyfukovanie bazénov, matracov, . Preklad „ ručná pumpa “ zo slovenčiny do nemčiny. Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník. Nakúpte teraz s DOPRAVOU ZADARMO nad € so Slovenskou poštou.


Pumpička ručná veľká: ručná pumpa pre rýchle nafukovanie postelí, vodných hračiek alebo lôpt (futbal, basketbal, atď.) Variabilné redukcie, ihla na lopty.

Kúpte si tento výrobok a získajte bodov! Predpokladané dodanie: štvrtok 15. Pre pohodlnejšie dofúknutie možno prepnúť na jednočinnú pumpu. Ručná stojanová pumpa STANDARD s vysokým výtokovým stojanom je určená k čerpaniu vody bez mechanických nečistôt s max.


Najmenší typ studňového čerpadla. Pracovný piest je umiestnený priamo vo výtokovom stojane. K čerpadlu možno dokúpiť podstavec s .

Bezplatná inzercia, rucna pumpa predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Predávame a montujeme ručné pumpy , a to nielen v oblastiach bez elektrickej energie. Stojanové čerpadlo môže plniť aj funkciu záložného zdroja. Ručná pumpa pre rýchle nafukovanie postelí alebo vodných hračiek.


Nastaviteľné koncovky pre rôzne typy ventilov. Lehká, přenosná ruční vývěva. Vestavěný zpětný vakuový ventil.


Připojení pomocí standardní olivky . Určené pre rýchle nafúknutie a vyfúknutie kajakov vďaka „dvojakému chodu“. Nízkotlaková ručná pumpa na hustenie vášho kajaka. Popis produktu: Teleskopická pumpa s chráneným ventilom FV, AV.


Informacie o výrobcovi SKS. Produkty z rovnakej kategórie Pumpy . Pomocník, ktorý sa nestratí a ušetrí veľa času. Obsahuje druhy ventilových adaptérov tak, aby sa zmestili .

Preložiť slovo „ ručná pumpa “ zo slovenčiny do španielčiny. Pumpa prečerpávacia ručná s hadičkou 2m. Vďaka trom koncovkám ľahko nafúknete či vyfúknete . Nachádzate sa v hlavnej kategórii AUTODOPLNKY, pre upresnenie výberu zvolne požadovanú podkategóriu z rozbalovacieho zoznamu VĽAVO.


Technické dáta: dvojčinná pumpa tlakující v oboch smeroch pohybu dvojitý . Rotačné sudové čerpadlo so lamelami s vyššou. DIESEL, BENZÍN, a iné kvapaliny. Na hadicu s vnútorným priemero8mm . Má spojovacie trysky, ktoré pasujú na malé, stredné aj veľké nafukovacie ventily.


Maximálny tlak 7bar, obsah oleja l. Ručná palivová pumpa - Pre tankovanie nádrží motorov sa žhaviacou sviečkou, zubové čerpadlo s veľkým objemovým prietokom. Optimálna pre nafukovanie Fit lopty všetkých typov, alebo na balančné podložky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky