utorok 27. marca 2018

Plynové ohrievače vody quadriga

QUADRIGA GORS, QUADRIGA GORS- QUADRIGA GF,. Plynové ohrievače vody Quadriga. Typová séria GORS-sú stacionárne ohrievače s odvodom spalín do komína, určené pre domácnosti, malé a stredne veľké prevádzky. Spotrebiče sú konštruované ako plynové zásobníkové . Quadriga 120P CA plynový ohrievač vody 115L-stacionárny.


Závesné plynové ohrievače s uzavretou spaľovacou komorou a núteným. Ohřevu vody pro domácnost nebo pro využití v komerčních zařízeních, případně v průmyslu lze dosáhnout různými způsoby. Od malých prietokových ohrievačov vody až po ohrievače vody so zásobníkom. Závesný plynový ohrievač vody s odvodom spalín do komína.


Ohrievače vody sa vyrábajú prevažne plynové alebo elektrické. Bojlery a ohrievače vody v lokalite Trnavský kraj v katalógu firiem pre mamičky rozdelený. Predaj plynových spotrebičov - kotle, vykurovacie telesá, kachle, sporáky, ohrievače vody ,. Táto skutočnosť ponúka bezkonkurenčné pohodlie v teplej vode. Chudic Ondrej - montáž a servis plynových a elektrických zariadení.


A - Z ISZA - voda , plyn , kúrenie. Je to maly ohrievac so zasobnikom na 42L (mala kupelna). Prihlásiť; Registrovať Akcie a novinky KVIP. T20-Nadrze-na- vodu #I188_20.


Elektrický ohřívač vody 5l Eliz EURO 5N, regulace teploty na přední straně ohřívače.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky