pondelok 9. apríla 2018

Ocelove lano cena

Popis produktu: ABUS Multiloop 2Flexibilné uzamykateľné oceľové lano pre všestranné použitie s kľúčom vhodný. Uvedená cena je za bežný meter. Materiál: Nerez ocel APrůměr lana: mm Cena za metr.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Na dotaz „8mm lano ocelove “ jsme našli: .

Lanko z ocelového drátu pletené, ocelové lano pletené. Ocelové lanko, lano mmLanko Ocelové tl. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů ocelove lano. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Jednopramenné ocelové lano , konstrukce 1x1 pozinkované.


Poznámka: ⌀ lanko mm, TYP 1x1 zinkováno. Prodam 2ks použité ocelové lano z výtahu průměru 10mm, délka 2xmetrů. Tažné ocelové lano mm, očnice-očnice - Cena : Kč, Tažné ocelové lano slouží především k vyprošťování a tahání nákladních a užitných vozidel nebo .

Predám oceľové lano štvorhák dĺžka 4m hrúbka 17mm. TESMEC FUH - antizkrutové ocelové lano , model FUH objednejte za skvělou cenu v našem eshopu. Vše pro autoservisy, pneuservisy a . Výhodně nakoupíte Šestipramenné ocelové lano - STANDARD - 1drátů (x 19) s duší (drátů) v sekci Šestipramenná ocelová.


Cena v eshopu bez DPH: 29- Kč bez DPH. Pozinkované ocelové lano o průměru mm. E-shop zobrazuje základní ceny. MPa, hmotnost na 1bm 810g, . Kvalitné oceľové šesťpramenné lano priemer 12mm, dĺžka 90m. Veľmi dobre znáša nárazové zaťaženia a je odolné proti oteru.


Standardní ocelové lano s malým počtem drátů pro nejširší škálu aplikací. Nakupujte ocelové lano on-line. Dostupnost skladem v expedici. Postrážte si pokles ceny produktu zadaním svojej e-mailovej adresy a ceny.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. ESTIPRAMENNÉ ocelové lano – STANDARD – x 7.

Lano ve standardních délkách. Orientační rozsah vyráběných průměrů: - mm. Příklady užití: napínací, nosná . Ceny zobrazené zákazníkom po prihlásení. Vzhľadom na odlišný dizajn sú všestranné a sú rozdelené do rôznych typov.


Oceľové laná sa používajú v rôznych oblastiach hospodárnosti. Kó Název produktu, Balení, Běžná cena , IC- IC- IC-3. Prodej realizujeme po celé ČR formou balíkové zásilky, za příznivé ceny lana i přepravy. Ideální lano pro instalaci statických podkladnicových i vrtaných vazeb o průměru 10mm. V kategorii lan naleznete tento sortiment.


Provelkoobchodní ceny se prosím registrujte nebo si nechte připravit.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky