štvrtok 23. augusta 2018

Masazne potahy do auta

Tovar na sklade u dodávateľa. Guličkový poťah sedadla - drevo. Vyhrievaný poťah sedadla s reguláciou teploty a veľmi príjemným, huňatým. V pamäti Podobné Preložiť túto stránku Ihned k odeslání. Univerzální masážní kuličková podložka na sedalo.


Masážní potah do auta Bambus Sleva  . Náročnejší vodiči určite ocenia vyhrievané alebo masážne poťahy , ktoré je . V ponuke Nášho eshopu nájdete rôzne masážne a vyhrievané poťahy do automobilu. Ponuku neustále rozširujeme. Autopotahy poslouží k ochraně volantu, čalounění a pásů, prohřátí sedaček v zimním období nebo třeba masáži zad. Masážna podložka do auta i domov, poťah , masážne zóny, programov, stupne intenzity, vibračných motorov, vyhrievanie, automatické vypnutie.


Poťah vyhrievaný 12V COMFORT. Prohlédněte si cenové nabídky na Potah vyhřívaný 12V, černý od obchodů na Zboží. Funkce masáž: NE Počet ks v balení (ks): Compass Potah sedadla vyhřívaný s termostatem.


Relax Mass je pohodlný a podle zkušeností zdokonalený masážní přístroj, který provádí velmi příjemnou masáž Shiatsu dvěma masážními hlavicemi. Slnečná clona na bočné okno do auta Mimoni. PREDAM VIBRACNY MASAZNY POTAH NA SEDADLO, TRI MASAZNE ZONY, MOZNOST ZAPNUT OHRIEVANIE DOBRE V AUTE ZA ZLEHO .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky