pondelok 13. augusta 2018

Tlakový ventil na vodu

Přenosná ruční mechanická vzduchová pumpa. Pumpuje vzduch při tahu vzhůru i při pohybu dolů. Součástí balení je flexibilní hadička se 3. Odlehčenou rámovou nafukovačku je možné použít samostatně i vloženou do spacího pytle.


Integrovaná pumpa v samotné nafukovačce.

Prodám starší kite “C” nafukovačku ideální na vodu a sníh. Plné příslušenství součástí: bag, pumpa ,lajny, bar. Kitesurfing Kite Flexifoil Hadlow 10m, bar, pumpa.


Ja mám také na benzínové pumpy , hraničné priechody, Rastplatz,. Chorvatsku nikdy clun nemeli, jenom nafukovacku , na . Přemýšlím, že koupím nafukovačku , ale pumpa se mi nechce vozit. Nebo v kolik chceš být v Garmisi?

Ponúkam na predaj novú, nerozbalenú nafukovačku MUŠĽA v . Gumotexu, veškerou výbavu si. Pokud to má vydržet co popisuješ, tak snad aby jsi tu pumpu ani neodkládal. Ušetrite svojim zamestnancom a zákazníka pľúca. S pumpou nafúkajú futbalku aj nafukovačku zapár sekúnd. Pumpy s potlačou objednáte u nás za super ceny.


Bezplatná inzercia, nozna pumpa predaj a inzercia. Pořiďte si nafukovačku ve tvaru koblihy! Dvojčinná ruční pumpa je vyrobena z kvalitního propylenu a slouží jak k. Pěnovku, nafukovačku , nebo alumatku? Tu poslední bereme jako naprostou nouzovku,. Prodám Blade Mist 13m komplet kite, bar, bag, pumpa.


Ahoj kaitaci, koupim nafukovacku Ozone Uno 4m. Intex pumpa nafukovací 6L Intex. Zabudli ste si na stanovačku, grilovačku alebo na pláž vziať pumpu na nafukovanie nafukovačky?

Určite Vás hneď napadne, že začnete nafukovačku fúkať ústami. Prodám nafukovačku OZONE Instinct 11m v parádním stavu a málo jetá. Jednopiestová nožná pumpa s manometrom, ktorá sa prakticky zíde v každej.


To ufouknutí je totiž základní a zásadní trik pro to, jak nafukovačku učinit opravdu nebesky pohodlnou. Pumpa na nafukování balónků velká. Maximální zatížení je kg. Důvod prodeje: přecházím na nafukovačku.


Prodávám komplet kajt, bar a lajny, leash, pumpu a jednoduchý bag. K výrobku mohla byt pribalena aspon jednoducha nozna pumpa , inak spokojnost. Slouží k nafukování člunů, . Záruka : 2 Kategorie : Čluny, pumpy , vesla.


Kde se dá sehnat pumpa s koncovkou na čluny Boat? Byl jsem lehce protahnout nafukovacku na potoku. Cena je uvedena za kus hračky. Poštovné a balné: 8- (balík na poštu), 89 .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky