štvrtok 29. novembra 2018

Hadica do studne

Ideálne pre vákuovo odolné pripojenie čerpadla k vŕtanej studni alebo potrubiu. GARDENA sacia hadica pre kopané studne ,dĺžka 5m 1729-20. Materiál pre stavbu studne Čerpacia technika. Omnigena SKM 1230V, PREDĹŽENÁ ZÁRUKA ROKY . Spojka otočná na hadicu C 2. Hadica pre kalové čerpadlá/ max.


Predĺženia kábla Hadice pre kalové čerpadlá Spojovacie armatúry Ochrany behu na sucho Plavákové spínače Tlakové spínače Manometre Sacie koše . Distribúcia jazierkovej techniky a príslušenstva. Realizácia jazierok, kúpacích jazier a nádrží. Vyberte si z našej ponuky sacích hadíc, do vrážanej studne , mm. V ponuke máme viacero modelov. Elpumps Univerzálne ponorné čerpadlo MULTIDRAIN 5600/54.


Predradený filter pre záhradné čerpadlá a automaty l V-VF1. Dopyt: dodávateľ, hadice na vysokočistú vodu, m, Žilina - už pred vami poptával. Objednávacie číslo: 1729-20. Sacia hadica pre kopané studne Gardena - 1729-20.


Najvacsi tlak na trubku je na vystupe z cerpadla alebo tesne nad hladinou studne. Takze hadica moze prasknut pod hladinou a vy to volnym okom neuvidite. Hadice sací Gardena pro kopané studny Ideální pro vakuově odolné připojení čerpadla k vrtané studni nebo potrubí.


Délka hadice : m Průměr: mm (1) . Dobrý den, jedná se o celkovou délku včetně závitu a kolínka.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky