pondelok 12. novembra 2018

Immergas zeus 24 kw

Kúrenie prípravou TÚV vo vstavanom zásobníku. Minimálne rozmery kotlov Avio kW a Zeus kW umožňujú jeho inštaláciu aj v . Dimensions (HxWxD) mm, 8x 5x 380. Type, storage tank of litres. Je vybavený elektronikou novej generácie, ktorá poskytuje ten najlepší výkon vo. Elegantný závesný TURBO kotol s uzavretou spaľovacou komorou a vstavaným l zásobníkom vody.


Přednosti:- nový atraktivní vzhled - litrový zásobník T. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . W v poriadku ale na kurenie vratane pripravy TUV v . Kondenzačné kotly IMMERGAS Victrix, Zeus ,Tera, TT a mnoho iného v našej. Výrobca: Záruka: mesiacov. IMMERGAS VICTRIX Zeus kW ErP je nástenný kondenzačný kotol s uzavretou . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . Zkuste to také, služba je zdarma. Plynový turbo kotol IMMERGAS ZEUS 24kW so zásobníkovým ohrevom TUV.


Výkon kW, integrovaný nerezový zásobník TUV litrov. Immergas NIKE MYTHOS ErP. A ZEUS kW fali gázkészülék kW teljesítménnyel képes fűtési- és használati melegvizet előállítani. Felhasználóbarát elektronikájának köszönhetően . Elektronický kotel ZEUS kW. Zobacz inne Kotły, najtańsze i najlepsze oferty.


Kotel závěsný s vestavěným nerezovým zásobníkem ZEUS kw. Witam czy ktoś z szanownych forumowiczów byłby w stanie mi podpowiedzieć czy w tym piecu, . V prevedení K4G3H24ZX je kotol vybavený zabudovaným 3-cestným ventilom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky