utorok 23. júla 2019

Manifolds

Tájékoztató a kézmosás fontosságáról. Kézmosáskor ügyeljünk arra, hogy a csuklót, . Ez az Egészségügyi Világszervezet (WHO) véleménye, s hozzáteszi, hogy a kézmosást mind a laikusok, mind a szakemberek lebecsülik. Soproni Gyógyközpont Higiénés Szolgálata prevenciós rendezvénnyel hívta fel a kézmosás. A közelgő nap alkalmából szeretnénk felhívni látogatóink figyelmét.


Friss bulvár hírek mellett, nálunk megtalál mindent ami érdekes - Borsonline. A Nézőművészeti Kft és a Budaörsi Latinovits Színház közös előadása perc, szünet nélkül. Kezeket a csap alá, mossál gyorsan . Az egyik legfontosabb higiéniai szokás az alapos kézmosás - ennek a világnapja van ma. A fertőző betegségek százaléka közvetlen érintkezés útján terjed. A külső környezettel közvetlenül érintkezésbe kerülő bőrfelszínek közül a kéz tekinthető a. A helyes kézmosás megállítja a bakteriális fertőzések terjedését.


Azt hihetnénk, hogy a kézmosás csupán azt a célt szolgálja, hogy megtisztítsuk a kezünket, ne fertőződjünk meg a ráragadt különféle . Bár a komfortérzet szempontjából lényeges, a kézmosás hatékonyságát és a baktériumok eltávolítását illetően nem számít a víz hőmérséklete. Kezünk minden parányi területén több millió baktérium található. A fertőtlenítő szerek is segítenek a kézen vagy a . Az alapos, szappanos kézmosás fontosságára hívja fel a figyelmet az október 15- i világnap. A kezdeti izgalmak ellenére Fundi immár nagyon szeret óvodába járni és a társaival játszani. Egy váratlan betegség azonban napokra megakadályozza, hogy . Majdnem minden nap világnap, október 15.


Az evés előtt járó kézmosás szabályairól (pontban) 1. Ki kenyeret akar enni, melyre a hámoci “aki előhozza a kenyeret a földből” bráchát (hálamondatot) . Nem győzzük ismételni: a gyakori, alapos szappanos kézmosás a fertőzések megelőzésének egyik legegyszerűbb módja. Reggelenként összezsúfolódva, köhögő, tüsszögő gyerekek és felnőttek között tesszük meg az utat az iskolába, óvodába, munkahelyre és délután haza. Ma van a kézmosás világnapja.


Pedig manapság már úgyis mindennek van . A szappannal történő kézmosás a leghatékonyabb és legolcsóbb módja a hasmenéses és akut légúti megbetegedések elkerülésének.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky