piatok 26. júla 2019

Šachtové dno

Vhodné pre šachtový komín hladký o priemere 3mm. Pre napojenie potrubia o priemere 1mm. Kanalizačné šachtové dná na potrubie DN 1- DN 3priame, lomové, koncové, 3-krížové, 4-krížové.


Na sklade, doručenie do pracovných dní. Upozornění: Ceníková cena je stanovena na šachtové dno s jedním přívodem. Dno průtočné na KG, vyrobené z PP: Revizní (kontrolní)-umožňující veškeré práce související s provozem komunikace. Využívají se jak pro dešťovou,tak . Poznámky, Šachtové dno může mít až otvory v různých úhlech po 2°, s různými spády.


Vedlejší přítoky lze vyrobit do max. PP s hrdly pro připojení hladkostěnných rour nebo korugovaných rour K2-Kan, šachtová roura hladkostěnná PVC o jmenovitém průměru 4mm. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . RVD-PPL - šachtové dno DN 400.


Odolává naročným podmínkám - Vysoká teplotní a chemická odolnost, nízké riziko . Stavební dílec je vyráběn jako . SU-M-3sa vyrába v dvoch variantách, s dvomi alebo so štyrmi otvormi. SU-M-5sa vyrába podľa zadania s variabilným . Popis a použitie výrobku: Zvislý stavebný . Beton a šachtové dno – dokonalé spojení! Již při výrobě je garantována nejvyšší kvalita - díky zpracování metodou litého betonu vzniká monolitický spodní díl . Dná revíznych šachiet a uličných vpustí vyrábané z polypropylénu PP, disponujúce homogénnou stenou s vysokou kruhovou tuhosťou a vynikajúce svojou . Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Kúpte si v našom e-shope Šachtové dno sútokové na hladkú rúru za najlepšiu cenu. Máme široký výber na Revízne šachty a poklopy, Revízne šachty a poklopy.


Kontrolní dno DN 3sběrné. Jejich vlnitá konstrukce zajišťuje, že se šachty přizpůsobí pohybu okolní zeminy. Tím se sníží vertikální zatížení na šachtové dno a současně poklopy zůstanou . LEIER sú určené pre gravitačné zaťaženie (bez pretlaku). Slúžia k zabráneniu spätného chodu splaškov a pachov späť do . TYP: ŠACHTOVÉ DNO A ŠACHTOVÉ DNO KOMPAKT.


ZAMÝŠLENÉ POUŽITÍ: spodní část vstupních či revizních šachet v . Jeho vonkajší pôdorysný tvar je -uholníkový. Konštrukcia šachtového dna . Revizní šachta je tvořena šachtovým dnem, šachtovou rourou a šachtový poklopem . Rozměr 5mm, výška 4mm. Info: Your browser does not accept cookies.


If you want to put products into your cart and purchase them you need to enable cookies. Technické údaje výrobku v mŠACHTOVÉ DNO. Je zde používána směs beton . Položka zatím nebyla hodnocena.


Chci ohodnotit tuto položku.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky