piatok 24. januára 2020

Predám obehové čerpadlo

Zdroj automaticky nabija zapojenu bateriu,a v pripade vypadku el. Obehové čerpadlo ku kotlu zdarma. Predám nove obehové čerpadlo calio ksb.


Prodám výkonné oběhové čerpadlo švýcarské výroby BIRAL RZ35. Bezplatná inzercia, predam obehove predaj a inzercia. Prodám velmi málo používané oběhové čerpadlo Grundfos UPS 25- 40. Ake obehove cerpadlo potrebujem k solarnemu ohrevu na teplu vodu Jedna sa o solar bez nutenej circulacie . OBEHOVÉ CIRKULAČNÉ ČERPADLO PRE TUV. Vyberte si co potřebujete z 4aktuálních inzerátů v kategorii Klimatizace, tepelná čerpadla.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží . Predam obehove cerpadla Wilo a Grundfos vsetky su pouzivane ale funkcne, na funkcnost davam. Bez záruky, bez príslušenstva. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Prodám oběhové čerpadlo nové i malo používané Prodám oběhové čerpadlo Grundfos.


Možnost odběru oboustranného. Destila DP 2 funkčný, a obehové čerpadlo Sigma. Mění krajinu a mění lidská společenství. Bazár pre predam cerpadlo na vino rover nájdete u nás na Inzercia.


Enviroportál tvorí základnú platformu pre publikovanie výstupov z informačných systémov, poskytuje autorizované a overené informácie o životnom prostredí. NTV-48-11-LM , teplovodní oběhové čerpadlo s kabelem, Záruka : měsíců.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky