piatok 10. januára 2020

Rohové lišty pod omietku

Rohový omietnik s nosom PVC. Slúžia na presné a rýchle vytvorenie rohu. Hliníková rohová lišta so 1stupňovým uhlom. Riešenia pre podstatné stavebné detaily. Slovenský výrobca a veľkoobchod stavebných profilov a príslušenstva k zateplovacím systémom, sadrokartónovým.


Použiteľná pre vnútorné aj vonkajšie omietky.

Sadrokartónová ochranná lišta – 90°. Na osadenie rohovej lišty si namiešame dostatočne hustú omietku. Nanesieme ju na roh špalety, čím ju pripravíme na vloženie rohového. LK PVC lišta rohová čiže lišta kombinovaná so sklovláknitou výstužnou tkaninou pre. Minerálna rýchloschnúca lepiaca hmota na rohové a omietkové lišty pod vápennocementové omietky.


Na samotné osadenie rohovej lišty si namiešame dostatočne hustú omietku. Profil sa používa na začistenie omietky na hornom ostení a zvodu. Sieťka a rohovky pod omietku produkty.


Určené na pripojenie omietky k rámu okna, dverí).

Cena omietky vo výpise tovaru je orientačná, bude upresnená na pobočke. Doplnkové plochy, lišty a profily. Lišta so sklotextilnou mriežkou pre začistenie a ukončenie omietky v kontaktnom zatepľovacom . Lišta ALU rohová : 23x23xmm dĺžka m. Sieťkovanie, lepenie rohových líšt a rýchloomietníkov v podkroví.


Na všetko pripravené na hrubé omietky , ostáva mi polepiť omietníky a rohové lišty na . Silikónové omietky škrabané. Rimana UNI je možné osádzať rohové profily a nemusí sa použiť iný. Sklovláknitá tkanina určená pre vystuženie omietky , odolná voči alkáliám. PVC ukončovací profil s tkaninou - pod omietky.


Na ostenie sa nanesie špachtľou (prípadne vtlačí murárskou lyžicou) omietka , ktorá sa zarovná podľa APU lišty a rohovej lišty. Lišta dištančná pozinkovaná - rýchloomietnik . Ochrana hrán vnútorných omietok menovanej hrúbky ≥ mm s guľatou hlavou. WC na prízemí opraviť omietky stropu, vykonať novú štukovú stierku. Profil rohový vnútorný dlžka 8m 1zväzok = 45m = kusov.


Interiérové rohové lišty dokážu aj najjednoduchšiu izbu skrášliť a spraviť ju zaujímavou. Súčasne dodávajú miestnostiam nový štýl, eleganciu, harmonický . PVC rohové lišty pre interiérové omietky budov.

Stiahnite si katalóg produktov ELMONT NB, s. Predam pozinkovane rohove listy pod omietku 2-5m,APU listy na okna dlzka metra profil 6mm,rohovniky 2-m. Moznost aj poslat na dobierku postou . V prípade väčších nerovností je nutné podklad vyrovnať jadrovou omietkou , ktorá musí. Na všetky rohy objektov, okien, dverí, atď.


Ochranné lišty rohov a stien pred poškodením a okopáním dodávame plastové a polyuretánové s fóliou - tieto rohy možno na stenu lepiť, alebo kovové, tie sa . Výhody: -Zamedzenie podtekaniu vody pod omietku.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky