piatok 3. júla 2015

Aquanova nf 300

Ponorné čerpadlo na čistou a zakalenou vodu. Kvalitní čerpadlo pro odčerpávání špinavé vody při . Odstředivá nerezová čerpadla Speroni CXM. Odsředivá litinová čerpadla Speroni CXM.


Základní technícké údaje litinových čerpadel Speroni CXM.

HCM – INOX (Alfapumpy) je ponorné nerezové čerpadlo s plovákem, tepelnou pojistkou a horním vývodem. Tímto ponorným čerpadlem lze čerpat vodu s . Ideální pro zásobování vodou, zahradní . Vhodné pro stavbu domácích vodáren do menších . Průmyslové pneumatické nerezové čerpadlo. Délka sací trubky: dle přání zakazníka. Cirkulační čerpadlo - NEREZOVÉ , maximální průtok: 1.

Popis: Čerpadlo, vysokotlaké, nerezové. Inzerát Vysokotlaké nerezové čerpadlo. Priemer čerpadla 75mm, výtlak výtlak 45metrov, kapacita 45litrov za minútu. Antikorová oceľ, ľahký štart motora, . S vysoce kvalitním krytem čerpadla z nerezové oceli.


Pohon kola čerpadla pomocí magnetu . Tato odstředivá potravinářská bronzová a nerezová čerpadla jsou určena na přečerpávání řídkých kapalin v potravinářství, kde je nutno zajistit kvalitu . PEDROLLO ponúka široký sortiment kvalitných čerpadiel pre rôzne použitie v domácnosti aj. Odstredivé ponorné nerezové čerpadlá so spodným saním,. Vám pomôže čerpadlo na víno, pri fľašovaní zasa filtrácia na víno, ktorá Vám odfiltruje mikroskopické . Pro tekutiny s vysokou teplotou až °C. Má přepínatelné směry proudění. Samonasávacie čerpadlá sú zvlášť vhodné pre domáce vodárne,.


Praktické, malé kompaktné celonerezové samonasávacie čerpadlo na 230V so zabudovaným trojpolohovým prepínačom smeru otáčok (reverzný systém). Calpeda MXSM 20230V,kabel 30m.

Prodám použité ponorné nerezové čerpadlo CALPEDA MXSM 20230V,kabel nastaven na 30m. ERPADLO PRO ČERPACÍ JÍMKY TLAKOVÉ KANALIZACE. Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup tohoto fontánového čerpadla.


Skříň čerpadla vyrobená z nerezové. Konstrukční charakteristiky čerpadel Acuasub: - těleso čerpadla Acuasub z nerezové oceli - mřížka sání z nerezové oceli - hřídel z nerezové oceli - oběžná kola . Nerezové fontánové čerpadlo. Kompaktné celonerezové čerpadlo. Maximálna veľkosť pevných častíc do 10mm. Magnetický plavákový spínač.


Celonerezová vřetenová ponorná čerpadla Noria ADAjsou určena na čerpání čisté vody z vrtů a studní. Unilift KP z nehrdzavejúcej ocele s automatickým sledovaním hladiny pomocou vertikálneho.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky