utorok 28. júla 2015

Zavesne biokrby so sklom

Prežite nádherné okamihy s priateľmi pri živom ohni, nakupujte u nás! Závesný biokrb na stenu AIASA ČERVENÝ SO SKLOM 90x40x12. Predaj biokrbov a interiérových dekorácií. Okrem biokrbov ponúkame lacné obklady, víno a stojany na víno, akvária a dekorácie do akvárií.


Ve všech těchto případech je obsluha. Krb so sklom môžete tiež zapaľovať pomocou zhášadlá ktoré namočíte do . Kombinácia nererovej ocele a čierneho skla vytvára elegantný. Prednosťou závesného biokrbu Eos je jednoduchá údržba a ľahká montáž, . DÁ SA BIOKRB DODATOČNE UZAVRIEŤ SPREDU SKLOM ? Tu je zoznam web stránok vzťahujúce sa k závesné biokrby so sklom. Trh ponúka rôzne dizajny, od rohových biokrbov, cez voľne stojace, zabudovateľné, či závesné biokrby. Dôvodov, prečo si zaobstarať biokrb do svojej domácnosti, je niekoľko.


Elegantný rohový biokrb z nereze. Závesné na stenu so sklom alebo bez neho? V prípade záujmu zákazníka môže byť biokrb aj s bezpečnostným sklom. Biokrby , krby na biolieh a bioalkohol.


Kód produktu: Neapol Dostupnosť: 7-dní. Cena: od 3700€ Bez DPH: 3100€ . Materiál:Nerez v kombinácii s oceľou a sklom. Keramické polienka sú ideálnou dekoráciou pre závesné a tiež voľne stojace biokrby. Krb je vybavený jemne tónovaným, tvrdeným sklom pre zvýšenie bezpečnosti.


Prezri si u nás biokrb zavesny a porovnaj ceny v 10. Specializujeme se na biokrby (krby na biolíh). Obecně rozlišujeme tři typy krbů na biolíh - závěsné , volně stojící a zabudované.


Moderné závesné biokrby s bezpečnostným sklom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky