streda 29. júla 2015

Vyfukova rura

Konopné šňůry a lana v metráži. Zkroucené LUX-TOOLS konopné lano má průměr mm. Toto přírodní lano, jež bylo vyrobeno z obnovitelné suroviny konopí, je měkčí než sisal, je příjemné.


Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné pro Vámi zvolenou prodejnu OBI. Plzeň-jih, cena 369Kč, od Vlastimil T. Pro velkoodběratele nabízíme individuální velkoobchodní ceny se slevami až. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. DYNAMICKÉ JEDNODUCHÉ LANO Lano Tendon Master 8. Novinka Lano Tendon Master 8. Na predaj JUTOVÉ Lano ( konopné Lano , prírodné Lano) - vyrobené z prírodného materiálu - neviazané - šetrné k životnému prostrediu - odolné voči oderu s . OBECNÝ KLADKOSTROJ NA KONOPNÉ LANO BRANO - Maister.


E-shop nářadí, řemeslnických potřeb Karlovy Vary a Plzeň. Skvělé ceny , rychlé dodání. Lano z prírodného materiálu môže byť výrazným . Dále nabízíme lana bavlněná,lněná,kokosová a sisálová. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Laná a šnúry z prírodných materiálov môžu byť veľmi výrazným dekoračným . Vybírejte z bohatého sortimentu Obecný kladkostroj pro konopné lano a ocelové lano za nejlepší ceny ! Běžná cena znamená doporučená prodejní cena.


Výroba lán je prioritné zameranie firmy. Vyrábame konopné laná , jutové laná, sisálové laná, kokosové laná a syntetické laná – polypropylén, polyami . Môžu byť použité v interiéroch a tiež v exteriéroch aj . Kód produktu, Hrúbka lana, Cena s DPH, dostupnosť . Bezplatná inzercia, konopne lano predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Lano predávané iba v celom balení: 1m. V oddělení provazů a šňůr je zařazeno konopné lano.


Brzy budeme doplňovat ucelenější nabídku provazů a šňůr. Objednejte si nyní výhodně a jednoduše. Vyrábíme profesionální lana za výhodné ceny. Lana POP TWIST cena se zobrazí při zvolení.


Ivan Matúš špecialista na hospodárske potreby Spýtať sa. Quatro Kalkulačka Sledovať cenu. Naša firma LANAP SLOVAKIA s. V portfóliu nemáme len predaj, ale . Středně pevné a 1 konopné lano v režném (šedém) provedení.


Lano konopné s PP vláknom 20m, priemer 10mm, pevnosť 622kg. Vhodné na různé úvazy a na vypínání stanů.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky